5 hemmasegrar under torsdagen!

Malin H Larsson har nu gjort 2 starter som B-tränare och båda starterna har slutat med seger. Malins häst My Sweet Devil tog igår andra raka segern när André Eklundh körde hästen till segern. Från andra utvändigt skickade André iväg på bortre långsidan och det bet väldigt bra för My Sweet Devil som vann loppet med en hals. Segern var hästens andra i karriären och innebar 25 000 kronor. Det är Larsson M H, Reale P och Bjerregaard I  som äger hästen.

MY SWEET DEVIL- AndrŽ Eklundh

Kvällen hade börjat genom Christer Otterströms Empress Victory som tillsammans med Stefan Söderkvist vann lopp 1. Från rygg ledaren gick Stefan ut i början på upploppet och segern blev enkel på 1.17,3/2140 meter. Det är Stall Victory Breeding som äger hästen. 25 000 kronor var förstapriset i loppet och det var Otterströms fjärde seger i år. 


EMPRESS VICTORY - Stefan Sšderkvist

Bellini Face tog karriärens första seger när även han med Söderkvist i vagnen vann sitt lopp. Bellini Face stånkade på i jämn fart hela vägen och Söderkvist körde hästen fint som vanligt. Segermarginalen blev med många längder. Det är Stall Denco som äger hästen och Admir Zukanovic som tränar hästen. 


BELLINI FACE - Stefan Sšderkvist

Robert Bergh var tillbaka i Åbys vinnarcirkel efter en stunds frånvaro och var i vinnarcirkeln med Donna Mearas i dagens sjätte lopp. Trots ett lurigt trettonde spår bakom bilen så fick Bergh tredje utvändigt och skickade på 700 kvar.  Donna Mearas stred rejält upploppet ner och plockade ner Sunna Love i sista steget. Segern var värd 30 000 kronor och det är Peter Vikström i Boden som äger hästen. Segertiden blev det nya rekordet 1.14,8/2140 auto.


DONNA MEARAS - Robert Bergh

Bröderna Cekas framgångsvåg fortsätter och nu gick dom i ledningen i Förenades Bil B-tränarserie när deras Caddie Icon vann tillsammans med brodern Artan. Artan satt lugn i kön tills det återstod 700 meter av loppet. När Caddie Icon fick fulla anfallsorder så gick det fort. Sista 7oo gick på 1.10 och Caddie Icon vann enkelt. Segern var värd 30 000 kronor. 


CADDIE ICON - Artan Ceka

CADDIE ICON – Artan Ceka

Lunch i Lyon
Bruce Springsteen 70 - Tribute
Glenn Strömberg 25 september
Svenskt Mästerskap 12 oktober

© Åbytravet 2019