4 Åbysegrar på Åmål!

Robert Bergh hade strålande dag under Åmålstravets tävlingsdag the Right Way.  Stallet vann 3 lopp och körde in 94 000 kronor. Första av segrarna var Tournado Dream som kördes till ledningen. Tournado Dream fick sedan dämpa något och hade inga problem att gå undan till karriärens första seger. Det är Touretts AB med flera som äger hästen. Segern var värd 20 000 kronor. Samma recept använde sig Bergh bakom Lirac De Zeun som också hon gick i spets. Lirac blev utmanad sista biten men sträckte ärligt på sig sista biten. Detta var andra årssegern för Lirac De Zeun och hon belönades med 30 000 kronor. Det är Altins Trafik AB i Undrom som äger hästen.
Tredje segern för Stall Bergh togs av Part Nan Angelen som även han tryckte sig till spets över lång distans. Par t Nan Angelen gick undan med 3 längder. Förstapriset var 30 000 kronor och det är Stall Lasseurrasso som äger hästen. Det var hästens sjunde seger i karriären i den trettiofjärde starten. Totalt har han tjänat 365 500 kronor.
Olle Elfstrand har fått fin form på Crazy Foot Mambo som i montéloppet på Åmål tog andra raka segern. Precis som innan red Josefine Ivehag hästen och Josefine skickade sin häst direkt till ledningen. I ett utspritt fält hade Crazy Foot Mambo full kontroll hela vägen och vann med 3 längder. Segern var värd 20 000 kronor. Det är Lena Johansson och Mikael Wahlgren som äger hästen.

Lunch i Lyon
Bruce Springsteen 70 - Tribute
Glenn Strömberg 25 september
Svenskt Mästerskap 12 oktober

© Åbytravet 2019