Hallå där Robert Bergh

 som har kvalat in 2 hästar till Derbystoet och 1 häst till Svenskt Travderby!

Hur känns det?
– Det känns bra, Derbyhelgen är en helg man ser framemot och det ska bli väldigt roligt att tävla där nere.
I derbytstoet har du 2 hästar, Cayenne Ovel och Timbal. Om vi börjar med Cayenne Ovel som gjorde första starten i din regi i försöket där hon slutade tvåa bakom Tunika
–          Hon gjorde ett kanonbra lopp och jag var väldigt nöjd med henne. Hon har tagit loppet bra och har gått framåt med loppet i kroppen.
Var hästen överraskande bra i försöket?
–          Nej, jag fick en väldigt bra känsla av henne efter en tid i stallet och förväntade mig en bra prestation. Detta är verkligen en fin häst.
Hur är känslan inför finalen?
–          Den är bra. Jag har 2 riktigt bra ston med mig!
Timbal vann sitt försökt trots en periods vila. Hur känns det inför finalen med Timbal?
–          Jag har en bra känsla. Hon var kanonfin vid vinsten och visade samma härliga inställning till sitt jobb som vanligt. Hon tränas precis som vanligt inför finalen och jag tror även hon blir bättre med loppet i kroppen.
I Derbyt så kvalde Angle Of Attack in efter en vass avslutning
–          Jag vinner loppet om luckan kommer tidigare och prestationen var riktigt vass. Han varit lite tveksam i ryggar tidigare men har utvecklats kolossalt mycket sedan vi kastrerade honom. Det är tuffare nu men hästen kommer göra ett bra lopp och Angle Of Attack har känts rejäl i träningen efter försöket.
 
Det är Caroline Åkerlund som sköter Angle Of Attack, Sussane Ohme som sköter Cayenne Ovel  och Katarina Landell sköter Timbal.
 
Bild Timbal

foto : lj :

foto : lj :

Lunch i Lyon
Bruce Springsteen 70 - Tribute
Glenn Strömberg 25 september
Svenskt Mästerskap 12 oktober

© Åbytravet 2019