4 hemmasegrar under torsdagen!

Bo Falsig tog en fin dubbel som tränare igår när hans treåriga hästar visade sig från sin bästa sida. Först ut var Orval som gjorde sin andra start i karriären. Efter en lugn start från sitt innerspår hittade Bo ut i andraspår och fick positionen som första häst i andraspår. Väl där såg Falsig nöjd ut hela vägen och segern blev mycket mycket enkel. Orval har en fin stamtavla och är helbror med självaste Sauveur. Segern var 30 000 kronor och detta var hästens första seger i karriären. Det är Stall Minor som äger Orval.
ORVAL - Bo Falsig
I kvällen näst sista lopp hade Bo H.S No Fooling. Den USA-födda hästen fick marchorder tidigt från sin position långt ner i kön. Trots ett lopp utvändigt storfavoriten har H.S No Fooling inga problem att avväpna denna och gå undan till en enkel seger. Segern var hästens andra i karriären och förstapris var 20 000 kronor. Det är Stallentus AB och Bo Falsig som äger hästen.
H.S.NO FOOLING - Bo Falsig
Linda och Lennart Andersson från Alingsås presenterade en fin tvååring i deras Twinkle Laday. Kalle Stolt var kusk bakom Text Me-dottern och trots ett lopp utvändigt ledaren så gick Twinkle Laday undan på ett mycket fint vis. Segertiden blev 1.17,7/1640 meter och förstapriset var 50 000 kronor. Det är Lennart Andersson som är hästens ägare.
TWINKLE LADAY - Karl Stolt
Bröderna Ceka avslutade kvällen när deras Rosy Lor vann tillsammans med Carl Johan Jepson. Jepson stod för en fin styrning när han lotsade den svåra Rosa Lor till segern. Segern var värd 10 000 kronor och det är Edvin Ceka som äger och tränar hästen .
ROSY LOR - Carl Johan Jepson

Lunch i Lyon
Bruce Springsteen 70 - Tribute
Glenn Strömberg 25 september
Svenskt Mästerskap 12 oktober

© Åbytravet 2019