031 - 706 66 00
info@aby.travsport.se

Det blev 6 stycken hemmasegrar under torsdagskvällen till Åbyhästar.

Först ut var Bo Falsigs Cha Cha Chocolate som Bo Falsig presenterade i utmärkt skick i hästens första start. Efter att Bosse hade gett sin häst ett fint lopp så löpte Cha Cha Chocolate ut fantastiskt fint och vann på segertiden 1.16,7/2140 voltstart. Det är Bo Falsig med flera som äger och förstapriset var 20 000 kronor.
Sedan var det dags för Olof Thorson att ta över scenen. Först skräll han vann med Lovely Maise. Lovely Maise tog karriärens första seger och betalade hela 35 gånger i vinnarodds. Segertiden blev 1.16,4 och segern var värd 20 000 kronor. Det är Olof Thorson med flera som äger hästen. Thorson åkte ner till stallet och bytte häst till Leader Tom. Leader Tom som var lite favorit på förhand löpte upp till förväntningarna. Olof Thorson körde ett fint lopp som vanligt med Leader Tom och Leader Tom spurtade ettrigt via Open Strech till en säker vinst. Segern var värd 35 000 kronor och det är Olof Thorson och Byggmagasinet AB som äger Leader Tom. Segertiden blev 1.13,4/2140 auto.
LEADER TOM - Olof Thorson
Kenth Eliasson har börjat 2015 starkt som B-tränare och Hanna Banker tog igår en välförtjänt seger. André Eklundh gav sin häst ett fint lopp i rygg på ledaren. In på upploppet kom luckan och Hanna Banker avslutade mycket vasst och vann mycket enkelt. Förstapriset var 30 000 kronor och det är Kenth, Ann-Christin och Johan Eliasson som äger Hanna Banker. Detta var Hanna Bankers femtonde seger i den femtioförsta starten.HANNA BANKER - AndrŽ Eklundh
Al’s Bobby tog karriärens femte seger när han kördes till vinst av Håkan B Johansson. Det var andra gången Håkan B körde hästen och det var duons andra seger tillsammans. Al’s Bobby fick tåga utvändigt ledaren hela vägen men insatsen var femstjärnig. Segern var värd 25 000 kronor och det är TKF Transportkonsulten Förv AB m fl.
AL'S BOBBY - HŒkan B Johansson
Tävlingskvällen avslutades med att Carlos Söderström satte dit egentränade Venividivici Karsk. Trots 1.09,8 första och 1.12,9 första varvet höll Venividivici Karsk undan på den fina tiden 1.140/2140 meter. Det är Carlos Söderström och Bengt Holm som äger hästen. Detta var hästens femte seger i kariären och segern var värd 35 000 kronor.
VENIVIDIVICI KARSK - Carlos Sšderstršm

Lunch i Lyon
Bruce Springsteen 70 - Tribute
Glenn Strömberg 25 september
Svenskt Mästerskap 12 oktober

© Åbytravet 2019