Bra period för Stall Bergh

 
Robert Bergh stall tävlar flitigt över hela Sverige och framgångar har varit intensiva sista perioden. Fredagen den 29 mars togs en seger på Romme då Usiana Face vann tillsammans med Robert. Stoet vann efter spårat sitt lopp runt om.  Via ett slutvarv kring 1.16,0 så vann hästen 50 000 kronor. Det är Stall Rohero KB som äger hästen. Isabella Bergh sköter hästen.  I söndags så kördes V75 på Boden. Ove A Lindqvist bjöd på rejäla hyllningar efter att ha styrt Robert Bergh-tränade Quito Lane (e. Pine Chip) till en mycket enkel seger i regidebuten. Kusken var belåten med jobbet, och imponerad av tränarjobbet.
– Jag är imponerad av Bergh. Han kör, tränar och skickar hästar överallt och allt funkar. Man måste ge honom en eloge, sade Ove A Lindqvist i vinnarcirkeln. Hästen fick också toppbetyg efter sitt lopp i ledningen.
– Det kändes jättebra, som att han skulle kunna gå ett varv till. Som jag sa: Han är otrolig på att träna, Bergh.
Klockan stannade på 1.15,3a/2140 meter och segern var värd 100 000 kronor.
På måndag gick travet på Halmstadtravet och där vann Bergh med Elcamino Dimanche som gjorde årsdebut. Bergh var aktiv från start och körde sig till spets efter några hundra meter. Elcamino vann på 1.15,0/2160 och det är Stall Dimanche som äger hästen. På tisdagens lunchtävlingar på Mantorp var det Photograph som var segervapnet. Bergh tryckte sig spets och fick varva på tuffa 1.15,2. Trots det gick hästen undan på 1.16,2/2140 auto. Det är Kjell Jönsson, Mikaela och Mikael Persson som äger hästen. My Hedberg sköter hästen.
 

Middag i Lyon
Tjejkväll
Konferens
Travskolan

© Åbytravet 2020