Angel Rain till Drottningens final!

Robert Bergh kvalde in Angel Rain till finalen i Drottnings Silivas pokal. Från spår 6 bakom bilen öppnade Angel Rain bra och forsade till ledningen. Väl i spets fick Angel Rain och Robert öppna första varvet på underkant 1.16. Loppet blev väldigt odramatiskt och Angel Rain gick undan med 3 längder. Segern var värd 100 000 kronor och till finalen väntar 100 000 euro till vinnaren.
Bergh hade även en vinnare i Frankrike när Search Launcher vann. Segern var värd 10 000 euro.
ANGEL RAIN - Robert Bergh
Framgångarna fortsatte sedan för Åbyhästarna. I lopp 11 så vann Josefine Ivehag med Mimmi Elfstrand Cinque Terre. Josefine satt i rygg på ledaren och i på upploppet så gick Josefine ut på upploppet. Cinque Terre avgjorde enkelt och tjänade 25 000 kronor. Det var hästens tredje raka seger. Det är J3 Gruppen AB med flera som äger hästen. Totalt har hästen tjänat 108 000 kronor på sina 10 starter.

CINQUE TERRE - Ivehag Josefine

Veijo Heiskanen tog en seger när han och Duchesse Mac avslutade dagen. Duchesse Mac drog direkt till ledningen och höll sedan ett hårt tempo i pigg stil. Upploppet var långt men Duchesse Mac höll undan på 1.15,2/2140 auto. Det är Sandra Gustafsson som är hästens skötare och H-S Marketing Oy i Finland.


DUCHESSE MAC - Heiskanen Veijo
 
 
 
 

Lunch i Lyon
Bruce Springsteen 70 - Tribute
Glenn Strömberg 25 september
Svenskt Mästerskap 12 oktober

© Åbytravet 2019