031 - 706 66 00
info@aby.travsport.se

4 hemmasegrar under söndagens race!

4 stycken hemmahästar skar mållinjen först under Åbys tävlingsdag. Först ut var Kalle Stolt Lovely Morique som tillsammans med Karl Stolt vann. Kalle provade för ledningen tidigt i loppet och fick sedan bestämma tempot. Segern var värd 10 000 kronor och det var hästens tredje seger i karriären. Det är Ingvar Sköld som äger hästen. Segertiden blev 1.16,1/2140 auto.

LOVELY MORIQUE - Karl Stolt

LOVELY MORIQUE – Karl Stolt


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jörgen Åsén stod sedan för en fin styrning när han vann med Play It Diablo. Den av Jörgen ägde och tränade märren fick ett vilsamt upplägg runt sista svängen och in på upploppet bet attacken väldigt bra. Segern var hästens fjärde i karriären och totalt har hästen tjänat 269 100 kronor. Segertiden blev 1.15,2/2140 auto meter.
PLAY IT DIABLO - Jšrgen sŽn
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Olof Thorson fick chansen att köra Bo Falsigs Power M.M. Falsig hade verkligen ställt i ordning Steinlager-sonen. Trots positionen utvändigt ledaren hade Power M.M inga problem att gå undan till en säker seger. Segertiden var 1.15,2/2140 och det är Morten Pdersen och Maja Okkels som äger hästen.
POWER M.M. - Olof Thorson

POWER M.M. – Olof Thorson


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Åbyseger nr 4 togs av Grace Bore och Anders Christiansson. Christiansson körde ett fint lopp och Grace Bore vann med en halv längd. Förstapriset var 10 000 kronor och det är Susanne Flach och Ronny Sandberg som äger hästen.
GRACE BORE - Anders Christiansson

GRACE BORE – Anders Christiansson

Lunch i Lyon
Bruce Springsteen 70 - Tribute
Glenn Strömberg 25 september
Svenskt Mästerskap 12 oktober

© Åbytravet 2019