Black Snapper imponerade när han tog karriärens femte seger tillsammans med Thomas Uhrberg. Det var innerspår bakom startbilen som gällde och trots att Uhrberg ej kunde försvara ledningen men valde att köra till spets efter ca 500 meter. I spets gick hästen undan fint och tjänade 35 000 kronor till Stall Duplex.

Rigoletto Jet tog andra raka segern efter ett perfekt lopp i andra utvändigt. Då kunde hästen sprinta undan i övertygande stil den sista biten.
– Hästen har varit i form länge och han har visat fina avslutningar hela tiden. De andra gångerna jag har kört honom har vi nästan alltid legat sist och då har han avslutat jättebra som tvåa-trea, sade körande Peter Ingves.
Edvin Cekas åttaåring vann på 1.12,4a/1640 meter. Det är Ceka Stable AB som äger hästen. Förstapriset var 35 000 kronor.
 
Bo Falsig har fin trend i stallet och nu tog tredje segern i den sjätte starten i fin stil för Bo. Hall Of Rings öppnade bra bakom bilen och satt tidigt i ledningen. Väl där styrde Falsig tempot helt efter eget huvud och segermarginalen skrevs till 3,5 längder. Det var 35 000 kronor i förstapris.

Lunch i Lyon
Bruce Springsteen 70 - Tribute
Glenn Strömberg 25 september
Svenskt Mästerskap 12 oktober

© Åbytravet 2019