Åby B-tränar och Montéförening

Åby B-tränar och montéförening är till för dig som är B-tränare eller montéryttare. Vår förening kämpar för dina rättigheter att vara tränare och rida monté på Åbytravet.

Föreningen arrangerar provlopp varje jämn vecka på tisdagskvällar. Under vintern är det uppehåll. När vårens provloppskvällar börjar, meddelas i programmet, och på hemsidan. Även under sommaren är det ett uppehåll, det drar igång i augusti igen. Tänk på, att du som har B-tränarlicens får köra dessa provlopp (behöver inte ha körlicens). Föreningen brukar även arrangera Bygdetravet i juni.

Det finns utselningsboxar (8 st) i Balltorp, som föreningens medlemmar har tillgång till. Där finns även en byscha som man kan klä om och fika i. Nyckel till denna byscha kan för medlemmar avhämtas för en deponeringsavgift om 50 kr, från Maria Holdhaus. Lås finns för dina vagnar.

B-tränarrummet är öppen alla tävlingsdagar. Du är alltid välkommen in till oss. Där kan du köpa kaffe, kaka, fralla, korv och dricka för en billig peng. Titta på TV, prata med likasinnade och ha trevligt i största allmänhet. Det finns varje tävlingsdag någon från styrelsen anträffbar.

För rykande färsk info:  www.abybtr.se

Till biljetterna

© Åbytravet 2024