lördag 10 augusti

Åby World Grand Prix 2024

Varmt välkommen till Åby World Grand Prix 2024 – Där världens bästa hästar tävlar om 10 miljoner kronor!

Om tävlingsdagen och loppet:

Åby World Grand Prix är ett kommande travlopp för 4-åriga och äldre varmblodstravare, som kommer att köras på Åbytravet i Mölndal för första gången 2024. Loppet kommer att köras var fjärde år, och förstapriset i loppet kommer att vara 6 miljoner kronor. Datumet är den 10 augusti och distansen är 3140 meter.

Med spänning, dramatik och högklassigt trav är Åby World Grand Prix en händelse som inte bara engagerar travsportens fans utan också lockar till sig allmänhetens intresse för en spektakulär upplevelse på travbanan. Var med och skriv historia!

TICKETS!

Mat och dryck på arenan

På arenan finns det tre restauranger att välja på beroende på vad som passar dig och ditt sällskap.

Grand Prix Beach Lounge – Nyhet!

Välkommen till Grand Prix Beach Club – där vi kombinerar spänningen från travet med den ultimata sommarfestupplevelsen!
Drömmer du om en dag vid stranden medan du njuter av en härlig atmosfär och god mat? Hos oss erbjuder vi sandstrandkänsla, gott om sittplatser och ett event med fullt med spänning och fart
Vår egen bar är laddad med exotiska drinkar som tar ditt sommaräventyr till nästa nivå. Låt våra bartenders skämma bort dig med svalkande drycker
För den musikälskande festprissen erbjuder vi Göteborgsprofilen DJ KoKo(s) vid spakarna som säkerställer att stämningen är på topp och dansgolvet alltid är igång.
När hungern knackar på dörren kan du se fram emot vår egen grillmästares läckra kreationer. Vår grilltallrik innehåller en mix av kött- och skaldjursspett, ris och en förfriskande kall sås – allt för att tillfredsställa dina smaklökar.
Är du redo att förena kärleken till partyt med spänningen från travet? Då är Grand Prix Club den perfekta destinationen för dig!
Priset för denna oförglömliga dag är endast 895 kr, inklusive entré och vår läckra grilltallrik. Boka din biljett redan idag och gör dig redo för en sommarfest du sent kommer glömma!

Restaurang Pegasus-Fullbokat

På Restaurang Pegasus är stämningen alltid på hög nivå. Pegasus är en etagerestaurang och restaurangens placering gör att du alltid har en perfekt utsikt över travbanan oavsett var du sitter, samtidigt som du avnjuter en god middag.
Restaurangen är utmärkt för såväl små som stora sällskap.
Idag kan du välja mellan två olika paket i restaurangen, Pegasus Standard eller Pegasus VIP.

Restaurang Orangeriet – Fullbokat!

Upplev en exklusiv atmosfär på Restaurang Orangeriet med enastående utsikt över travbanan! Den inglasade verandan ger dig möjlighet att njuta av både god mat och spännande travaction samtidigt som du har närheten till hästarnas hovar som slår mot marken. Idag bjuder vi på en generös buffé där smaker och rätter harmoniserar perfekt med den fantastiska utsikten. Oavsett om du kommer med din partner, en vän eller en liten grupp på upp till fyra personer, så kommer Restaurang Orangeriet att vara platsen för en minnesvärd dag och kväll.

Restaurang Lyon – Fullbokat!

Upptäck charmen i Restaurang Lyon där bistro- och pubkulturen möts i en unik och inbjudande miljö med inspiration från stalllivet. Här kan du njuta av en välsmakande buffé samtidigt som du känner dig som hemma i den mysiga atmosfären. Välj mellan att följa loppen från de stora TV-skärmarna inne i restaurangen eller ta dig ut på publikplatsen på bara några steg för att uppleva spänningen live. Oavsett vilket alternativ du väljer kan du vara säker på en kväll fylld med god mat, trevlig atmosfär och spännande travlopp.

Övriga mat och dryck på arenan

Om du inte önskar boka bord så finns det gott om alternativ för att stilla både hunger och törst på publikplats. Njut av hamburgare, grillad korv eller utforska spännande smaker från foodtrucks som erbjuder rätter från olika delar av världen. Och när det är dags för något att dricka finns det flera barer att välja mellan där du kan hitta allt från förfriskande drycker till läsk, kaffe och vatten. Här kan du även köpa glass.

Första parkett

För dig som älskar att vara nära händelsernas centrum och känna pulsen från loppen på riktigt är Första Parkett det perfekta valet! Här kan du boka ett bänkset för upp till 8 personer och säkra dig en sittplats under hela dagen. Sitt bekvämt vid staketet och följ loppen på nära håll medan du njuter av spänningen och energin från banan. När det är dags för en paus eller om du känner dig sugen på något gott att äta eller dricka, kan du enkelt välja från det breda utbudet på publikplatsen.

BOKA DITT BÄNKSET HÄR

Smash Into Pieces till Åbytravet

Efter tävlingarna kommer Smash Into Pieces inta arenan och bandet kommer att bjuda på en härlig konsertupplevelse.
När du har en konsertbiljett så har du även möjligheten att titta på superloppet som går av stapeln ca kl. 18.40

Konserten hålls utomhus och möjlighet till att köpa mat och dryck finns på plats.
Åldersgräns 13 år.

Läs mer här 

Åbytravet informerar:

VÄSKFÖRBUD

I polismyndighetens tillstånd för offentlig tillställning – råder totalt väskförbud. Undantag endast för personer med medicinska skäl eller för skötväska för personer med barn. Åbytravet tar inget ansvar för förvaring av medhavd väska och har rätt att noga kontrollera samtliga väskor.
Så idag råder totalt väskförbud!

Vid besök eller köp av biljett till detta evenemang godkänns att biljettinnehavaren kan bli fotograferad eller filmad. Detta material kan sedan komma att användas av Åbytravet i marknadsföringssyfte för kommande evenemang.

Biljettregler

 

Läs mer om hästarna i loppet
Till biljetterna

© Åbytravet 2024