Smash Into Pieces 10 augusti

Den 10 augusti - direkt efter världens största travlopp, Åby World Grand Prix med 6 miljoner till vinnaren så intar bandet Åbytravet och bandet bjuder på en härlig konsertupplevelse.
När du har en konsertbiljett så har du även möjligheten att titta på superloppet som går av stapeln ca kl. 18.40

Info om biljetterna:

Entré: från 18.00
Pris: 295 kr
Konserten hålls utomhus på Åbytravet publikplats
Möjlighet att köpa mat och dryck kommer att finnas
Åldersgräns 13 år.

KÖP BILJETTER HÄR

Smash Into Pieces historia börjar år 2008 när Benjamin Jennebo (gitarr) och Isak Snow (trummor) träffades under deras pappors replokal för att jamma tillsammans. Senare samma år tillkom Chris Adam Hedman Sörbye (sång), Viktor Vidlund (bas) och Per Bergquist (gitarr) i bandet. De skrev och repade sina första låtar i garaget. Bandet spelade på lokala pubar som fanns i närheten.

I april 2013 skrev bandet skivkontrakt med Gain/Sony Music och släppte därefter sitt debutalbum ”Unbreakable”. Albumet kom på tredje plats på Svenska Rock-topplistan, och medförde uppmärksamhet från media genom tv-intervjuer, radiotid och en festivalsommar. I november samma år uppträdde de för första gången live i Japan, vilket ledde till en limited edition-release av albumet "Unbreakable" genom King Records.

År 2015 släppte de sitt andra album, ”The Apocalypse DJ”, med en andraplats på Svenska Rock-topplistan och flera topp tio-placeringar på andra olika skandinaviska albumtopplistor. Disaster Highway.

Bandets stora genombrott blev år 2017 i och med den tredje albumsreleasen, "Rise And Shine". I det här albumet introducerades "The Apocalypse DJ" i bandet som trummis/DJ och ersatte Isak Snow och Viktor Vidlund. Apocalypse DJ bär en ansiktsmask med lysdioder och har själv valt att hålla sin identitet hemlig för att fokus ska hamna på bedrifterna snarare än personen.
Med den nya uppdateringen i bandet tillkom nu mer electro/EDM-element i musiken, vilket gav albumet ett nytt sound.

Bandet deltog i Melodifestivalen 2023 med "Six Feet Under". I finalen, som de gick direkt till från den fjärde deltävlingen, slutade de på tredjeplats.
Med "Heroes Are Calling" deltog de även i Melodifestivalen 2024, där de gick direkt till final från den första deltävlingen. De slutade även det året på tredjeplats.

 

Till biljetterna

© Åbytravet 2024