031 - 706 66 00
info@aby.travsport.se

Kontakta mig!

Behöver du hjälp att skapa en lyckad konferens? Perfekt. Kontakta mig för en rundtur i våra nya konferenslokaler eller för att skräddarsy en konferensupplevelse som stannar kvar.

Anna-Lena Fransson, Konferensbokare

Telefon: 031-706 66 09
Mail: konferens@aby.travsport.se

KONFERENSER I UNIK MILJÖ

Är du på jakt efter en lyckad konferens? Endast 20 min från Landvetter och 10 min från Göteborg hittar du allt du behöver för en lyckad konferens - underhållning, högklassig mat, klapprande hovar, övernattning och unika miljöer för små och stora sällskap. Välkommen till Nordens modernaste mötesdestination!

Allt du behöver

På Åby Arena hittar du allt från konferensytor och mötesrum till ett brett urval av restauranger, barer och hotell. Du bestämmer hur ni ska utnyttja alla möjligheter för en inspirerande upplevelse för teamet, ledningsgruppen eller hela företaget - vi ser till att det blir lyckat. Kontakta oss här för att boka ett skräddarsytt upplägg.

KONFERENSMÖJLIGHETER

Våra konferensytor är byggda för att inspirera små och stora grupper. Därför erbjuder vi 19 rum av olika storlek och karaktär, utrustade med moderna storbildsskärmar och Bose högtalarsystem. Kontakta oss här för en rundtur så ser vi till att hitta den perfekta lokalen för dig.

Vad blir det för mat?

Mat är en viktig del av konferensen. Därför erbjuder vi allt från middag på vita dukar till buffé och snacks. Hela kostcirkeln för hela teamet!

Läs mer om våra restauranger och mat här

Missa inte våra unika aktiviteter

Ibland behöver man en paus i konferensen. Och inget svetsar samman teamet som en rolig aktivitet, eller hur? Vi erbjuder bl.a. ponnykörning, tandemkörning, mångkamp och massa annat kul att roa dina kollegor eller gäster med.

Läs mer om våra aktiviteter här

Bo där det händer

Från konferenshallen är det gångavstånd till nyrenoverade Åby Hotel, som erbjuder 223 rum på 16 våningar. Här njuter du av fyrstjärniga bekvämligheter i en miljö inspirerad av svunna tiders tivolin, gym och en taklounge med vidunderlig utsikt.

Läs mer om vårt hotell här

Lunch i Lyon
Bruce Springsteen 70 - Tribute
Glenn Strömberg 25 september
Svenskt Mästerskap 12 oktober

© Åbytravet 2019