VILL NI BOKA KONFERENS?

 

Bara tio minuter utanför Göteborg och tjugo minuter från Landvetter hittar du allt som behövs för en lyckad konferens – högklassig mat, spännande travlopp, mysiga hotellrum och unika miljöer för både stora och små sällskap.

Välkommen till Nordens modernaste mötesdestination!

hello@abyarena.se

 

Konferensmiljö utöver det vanliga

Utanför fönstret svischar ekipagen fram i varv efter varv på travbanan, hovar klapprar och manar fladdrar i vinden. Hästarnas arbetsglädje smittar, samspelet mellan häst och kusk inspirerar. Det är tillsammans som man har bäst förutsättningar att vinna. En perfekt inramning för en konferens helt enkelt!

Allt du behöver

På Åby Arena hittar du allt från konferensytor och mötesrum till ett brett urval av restauranger, barer och hotell. Du bestämmer hur ni ska utnyttja alla möjligheter för en inspirerande upplevelse för teamet, ledningsgruppen eller hela företaget - vi ser till att det blir lyckat. Kontakta oss här för att boka ett skräddarsytt upplägg.

Klicka här för att titta hur det ser ut hos oss

 

 

Konferensmöjligheter

Konferensytorna är byggda för att inspirera både små och stora grupper. Därför erbjuder vi 19 rum av varierad storlek och karaktär, utrustade med moderna storbildsskärmar och högtalarsystem. Kontakta oss här för en rundtur så hittar vi den perfekta lokalen för dig.
 

Vad blir det för mat?

Mat är en viktig del av konferensen. Därför erbjuder vi allt från middag på vita dukar till buffé och snacks. Hela kostcirkeln för hela teamet!

Läs mer om restauranger och mat

Missa inte våra unika aktiviteter

Ibland behöver man en paus i konferensen. Och inget svetsar samman teamet som en rolig aktivitet, eller hur? Vi erbjuder bland annat ponnykörning, tandemkörning, mångkamp och massa annat kul att roa dina kollegor eller gäster med.

Läs mer om aktiviteter

Bo där det händer

Från konferenshallen är det gångavstånd till  Åby Hotel, som erbjuder 223 rum på 16 våningar. Här njuter du av fyrstjärniga bekvämligheter i en miljö inspirerad av svunna tiders tivolin, gym och en taklounge med vidunderlig utsikt.

Läs mer om hotellet här

Till biljetterna
Smash Into Pieces

© Åbytravet 2024