Under vecka 27 och 28 hänvisar vi alla akuta sportfrågor till Axevalla 0511-263 00

Förgyll höstens konferens med en
Guide Michelin-stjärna!

 

Åby Arena har precis rekryterat Mats Larsson, som bl a har en stjärna i Guide Michelin, som kökschef. För att fira det så erbjuder vi en fyrarätters middag i samband med konferens för 395 kr ex moms.

Vi vill också ge dig ett bra erbjudande för mötet med 25% rabatt på lokalen.

Pga de speciella förutsättningarna med Corona så är det också fri avbokning av konferensen fram till två veckor före genomförandet.

Erbjudandet gäller nya bokningar, kan bokas fram till 15 augusti och konferensen ska genomföras senast 30 oktober.

 

Varmt välkomna!

Konferensbokning

Telefon: 031-706 66 09
Mail: konferens@aby.travsport.se

Konferensmiljö utöver det vanliga

Utanför fönstret svischar ekipagen fram i varv efter varv på travbanan, hovar klapprar och manar fladdrar i vinden. Hästarnas arbetsglädje smittar, samspelet mellan häst och kusk inspirerar. Det är tillsammans som man har bäst förutsättningar att vinna. En perfekt inramning för en konferens helt enkelt!

Bara tio minuter utanför Göteborg och tjugo minuter från Landvetter hittar du allt som behövs för en lyckad konferens - högklassig mat, spännande travlopp, mysiga hotellrum och unika miljöer för både stora och små sällskap.

Välkommen till Nordens modernaste mötesdestination!

Allt du behöver

På Åby Arena hittar du allt från konferensytor och mötesrum till ett brett urval av restauranger, barer och hotell. Du bestämmer hur ni ska utnyttja alla möjligheter för en inspirerande upplevelse för teamet, ledningsgruppen eller hela företaget - vi ser till att det blir lyckat. Kontakta oss här för att boka ett skräddarsytt upplägg.

 

Konferensmöjligheter

Konferensytorna är byggda för att inspirera både små och stora grupper. Därför erbjuder vi 19 rum av varierad storlek och karaktär, utrustade med moderna storbildsskärmar och högtalarsystem. Kontakta oss här för en rundtur så hittar vi den perfekta lokalen för dig.
 

Vad blir det för mat?

Mat är en viktig del av konferensen. Därför erbjuder vi allt från middag på vita dukar till buffé och snacks. Hela kostcirkeln för hela teamet!

Läs mer om restauranger och mat

Missa inte våra unika aktiviteter

Ibland behöver man en paus i konferensen. Och inget svetsar samman teamet som en rolig aktivitet, eller hur? Vi erbjuder bland annat ponnykörning, tandemkörning, mångkamp och massa annat kul att roa dina kollegor eller gäster med.

Läs mer om aktiviteter

Bo där det händer

Från konferenshallen är det gångavstånd till nyrenoverade Åby Hotel, som erbjuder 223 rum på 16 våningar. Här njuter du av fyrstjärniga bekvämligheter i en miljö inspirerad av svunna tiders tivolin, gym och en taklounge med vidunderlig utsikt.

Läs mer om hotellet här

Erbjudande! Få programmet direkt hem till dig!
Beslut om stopp för publik
Konferens
Svenskt Mästerskap 10 oktober

© Åbytravet 2020