Med anledning av den fortsatta spridningen av coronaviruset har Svensk Travsport tagit beslut om stopp för publik på svenska travtävlingar.

Beslutet gäller tillsvidare och Svensk Travsport fortsätter att följa utvecklingen och återkommer med mer information om och när nya beslut tas.

Exponering & Värdskap

Vi har flera fina paketerbjudanden när företag vill kombinera spektakulär exponering med att ge sina kunder och anställda en helt unik upplevelse. Tävlingsvärdspaketet väljer ni när ni vill stå som ägare till hela travkvällen – såväl på plats som ute i landet. Loppvärdspaketet är för er som vill ha ett av loppen uppkallat efter sig, kryddat med många minnesvärda aktiviteter.

EXPONERING

Åbytravet är Sveriges näst största travbana med över 100 000 besökare årligen. Vi har ca 70 tävlingsdagar per år och samtliga tävlingar sänds antingen på TV eller på webben. Dessutom arrangeras det ett 30-tal ridsportdagar per år samt diverse icke travrelaterade konferenser och event.

Det finns en stor variation av möjligheter för alla typer av företag att nå sina kunder med spännande exponering, bekanta dig gärna med dessa här nedanför.

Annonsera i trav­programmet
Åby ridsport
Temakvällar
Bästa exponering på arenan
Åby stallbacke
Runt travovalen
Storbilds­skärm
Loppvärd
Tävlingsvärd
Lunch i Lyon - STÄNGT
Beslut om stopp för publik
Konferens
Köp Paravulgateprogram!

© Åbytravet 2020