lördag 13 juli

Gothenburg Rock Riot

Välkommen till Västsveriges nya rockfestival, Gothenburg Rock Riot där vi kombinerar det bästa av rock ‘n roll med den magiska atmosfären på Åbytravet för en episk sommarkväll som kommer skapa minnen för livet.

På toppen av affischen står legendariska Nazareth, redo att leverera en oförglömlig konsert. Med sina tidlösa hits och kraftfulla scenframträdanden kommer de att sätta tonen för en natt fylld med rockens intensitet och energi. Men rockfesten stannar inte där – vi har även bjudit in två fantastiska supportakter. Corroded kommer att leverera tunga riff och en explosiv scennärvaro, och med Velveteen Queen får ni chansen att uppleva ett av de hetaste up and coming Rock n’ Roll banden från Göteborg just nu!

Under Gothenburg Rock Riot på Åbytravet kan du förvänta dig att känna vibrationerna från basgångarna, sjunga med i de ikoniska refrängerna och uppleva kicken av äkta rock ‘n roll i en atmosfär av gemenskap och godstämning. Så ta med dig dina vänner, låt håret hänga fritt och gör dig redo att svettas, headbanga och leva – allt i namnet av den starkaste kraften i musiken: rock ‘n roll! Välkomna till Gothenburg Rock Riot!

 

Läs mer om hästarna i loppet
Till biljetterna

© Åbytravet 2024