fredag 12 juli

Raggarjävlar

Välkommen till Mölndals nya och hetaste minifestival RAGGARJÄVLAR, som kommer att få Åbytravet att vibrera av nostalgiska toner och en härlig sommarkväll.

Vi är stolta över att presentera en lineup som garanterar en festlig atmosfär och grymma musikupplevelser! På toppen av affischen står ingen mindre än den folkkäre Björn Rosenström, redo att leverera sina ikoniska låtar. Med en mix av humor, energi och äkta musikalisk talang kommer Rosenström att sätta scenen i brand och få alla att gunga i takt. Som om det inte vore nog har vi förstärkt festivalupplevelsen med suveränt support från 4 fantastiska artister. Fröken Snusk, Lia Larsson, Rivstart och Erik Meduza.

Mölndals egna RAGGARJÄVLAR på Åbytravet lovar en episk sommarkväll där nostalgins vingslag möter nutidens musikaliska mångfald. Förvänta dig en fest där du kan låta håret hänga fritt, dansa under stjärnorna och umgås med likasinnade själar som delar din passion för raggarlivet. Gör dig redo för en oförglömlig kväll fylld med fest, godstämning och musikminnen som kommer att vara med dig långt efter att solen har gått ner. Mölndals nya raggarfestival är här för att skapa minnen och ge dig en sommarkväll att minnas!

Läs mer om hästarna i loppet
Till biljetterna

© Åbytravet 2024