Hästupplevelse

Söker du en lite annorlunda present till någon som gillar upplevelser? Här har vi svaret! Såväl mormor som barnbarnet kan få glädje av ett presentkort med en hästupplevelse.

Känner du någon som gillar hästar, men som aldrig har provat att köra? Nu finns chansen för nästan vem som helst att få vara med om en härlig hästupplevelse. Det är den perfekta presenten om du vill ge någon en annorlunda upplevelse.

Tillsammans med en duktig instruktör från Åby Travskola får personen en timmes lång upplevelse med travhästen. Givetvis ingår en tydlig introduktion om vad man ska tänka på vid körning och de signaler som hästen lyssnar till. Sedan blir det körning på den fina träningsbanan som finns ute på Höglanda Hästcenter. Som avslutning får du vara med och pyssla om hästen, få på den ett värmande täcke och ge den ett fång hö i sin box.

Cirka 1 timmes aktivitet inkluderar:

  • Körning av stor häst eller ponny
  • Introduktion av selning och eftervård av hästen
  • Kläder, hjälm, glasögon och handskar finns att låna på travskolan.

Personen som kör är försäkrad av Åby Travskola under hela aktiviteten.

Åldersgränser: Barn från 7 år och uppåt kan genomföra upplevelsen med en ponny. Från 14 år och uppåt är man välkommen att genomföra aktiviteten med stor häst. Inga förkunskaper krävs, våra ledare tar väl hand om er! Självklart är också ert sällskap välkommen att följa med och titta och fotografera eller filma!

Varmt välkomna!

Pris: 800 kr/person & häst
Pris för 2 personer som delar häst: 1 300kr

Är ni ett större sällskap som vill köra häst? Ta kontakt med oss för prisförfrågan och upplägg.

Info och bokning/köp av presentkort:
travskola@aby.travsport.se
031-706 66 37

Till biljetterna
Smash Into Pieces

© Åbytravet 2024