Hästupplevelse

Söker du en lite annorlunda present till någon som gillar upplevelser? Här har vi svaret! Såväl mormor som barnbarnet kan få glädje av ett presentkort med en hästupplevelse.

Känner du någon som gillar hästar, men som aldrig har provat att köra? Nu finns chansen för nästan vem som helst att få vara med om en härlig hästupplevelse. Det är den perfekta presenten om du vill ge någon en annorlunda upplevelse.

Tillsammans med en duktig instruktör från Åby Travskola får personen en timmes lång upplevelse med travhästen. Givetvis ingår en tydlig introduktion om vad man ska tänka på vid körning och de signaler som hästen lyssnar till. Sedan blir det körning på den fina träningsbanan som finns ute på Höglanda Hästcenter. Som avslutning får du vara med och pyssla om hästen, få på den ett värmande täcke och ge den ett fång hö i sin box.

Cirka 1 timmes enmans- eller tvåmans-aktivitet inkluderar:

  • Körning av stor häst eller ponny
  • Introduktion av selning och eftervård av hästen
  • Kläder, hjälm, glasögon och handskar finns att låna på travskolan.

Personen som kör är försäkrad av Åby Travskola under hela aktiviteten.

Åldersgränser: Barn från 7 år och uppåt kan genomföra upplevelsen med en ponny. Från 14 år och uppåt är man välkommen att genomföra aktiviteten med stor häst. Inga förkunskaper krävs, då våra ledare tar väl hand om er! Aktiviteten sker med en person i taget, men givetvis är en hel grupp välkommen att följa med och titta och fotografera eller filma!

Varmt välkomna!

Pris på Höglanda: 800 kr

Pris på Åbytravet: 1200 kr

Info och bokning/köp av presentkort:
charlie.hillbom@aby.travsport.se
031-706 66 21

Köp dina biljetter och menypaket till 2022 års travtävlingar här
Åby Monté Trophy 30 juni
Sommaraktiviteter på Travskolan
1 juni släpper vi biljetterna till Åby Stora Pris

© Åbytravet 2022