Gruppaktivitet med häst

Är ni en grupp på företaget eller kompisgänget som vill göra en annorlunda upplevelse? Då ska ni komma och köra häst!

Är det kompisgänget som ska arrangera en möhippa eller svensexa? Oavsett grupp så passar hästkörning för alla. Vi arrangerar upplevelser där antingen hela gruppen medverkar och kör häst, eller att ni vill överraska en person i gruppen med att bli kusk för en dag.

 

Nytt för i år!

TANDEMRACE

Vågar du utmana dina kollegor, kunder eller ditt kompisgäng på en häftig fartupplevelse?
Vill ni veta hur det känns att köra upp bakom startbilen och köra ett speedrace inne på Åbytravet?
I denna aktivitet får ni sitta i tandemvagn med en duktig instruktör som guidar er igenom denna härliga upplevelse.

PARALLELSLALOM

Hela gruppen deltar i hästaktiviteten och vi använder oss av våra snälla ponnyer. Vi delar upp gruppen i två lag där ni tävlar mot varandra i parallellslalom. Här sätter man simultankapaciteten på prov: Det gäller att inte putta ner  körkonerna samtidigt som man håller farten uppe och samarbetar i gruppen vid överlämningen av hästen till nästa kusk! Den som kör snyggast och fortast vinner!

KUSK FÖR EN DAG

Många gånger vill man i en grupp överraska någon som fyllt år, eller där man i en svensexa eller möhippa vill ge personen en riktigt kul och häftig upplevelse. Då passar det bra med att överraska personen med att bli kusk för en dag på någon av våra stora travhästar! Aktiviteten erbjuds på travskolans anläggning i Höglanda och inne på Åbytravet.

Info och bokning:
travskola@aby.travsport.se
031-706 66 37

Höstlov på Travskolan

© Åbytravet 2023