SWE. INT. YEARLING & MIX SALE

Fredag 9 oktober innan SM-dagen på Åby arrangeras åter igen en auktion för ettåringar, fölston, starthästar och hingstandelar i samarbete med Åbytravet där framtidens och nutidens guldkandidater går under klubban.

Vi hoppas att auktionen kan gå live i år, men vi avvaktar beslut från Folhälsomyndigheten efter regeringens förslag om viss lättnad från 1 oktober.

Visning av hästarna sker på Åbys stallområde från 10:00. Visningen är öppen för yrkesverksamma tränare och agenter. Ackreditering krävs och den sökes genom att maila till info@yearlingsale.se. Första utrop sker klockan 17:00. Efter ettåringsauktionen fortsätter vi med mixedauktionen.

I samarbete med Åby Travsällskap vill vi bidra till travsportens fortsatta framgång genom att stärka tävlingsprogrammet både för två- och treåringar. Därför erbjuder vi från och med 2021 auktionslopp för alla hästar som säljs på någon av våra auktioner under 2020.

Förstapriset är minst 250.000 kr i respektive lopp. Prissumman är densamma i stoklassen som i klassen för hingstar och valacker. Övriga villkor för auktionsloppen framgår av propositionerna till respektive lopp.

Senaste nytt om auktionen och hästarna hittas på Yearlingsale.se

Filmer och bilder på hästarna kommer att finnas från mitten av september. Auktionen kommer att sändas live på hemsidan. Auktionskatalog del 2 Mixed Sale är färdig i slutet av september och kommer att finnas online på hemsidan.

BOKA BORD TILL AUKTIONSMIDDAGEN

Nu kan du boka bord i restaurang Lyon och Lyon Arena för att följa auktionen.
Först till kvarn på platserna. Maila din bokning på info@aby.travsport.se

Du väljer själv från menyn på plats. Endast bordsservering.

Övrig information kontakta:

Emmelie Arneng, info@yearlingsale.se, 0707-666774.
Obs! Endast bokningar (begränsat antal platser).

Senaste nytt om auktionen och hästarna hittas på Yearlingsale.se

Filmer och bilder på hästarna kommer att finnas under september. Auktionen kommer att sändas live på hemsidan. Auktionskatalog del 2 Mixed Sale är färdig i mitten av september.

Nu släpper vi 5o publika platser
Middag i Lyon 18:00-22:00
Publik och Covid-19
Höstlov på Travskolan

© Åbytravet 2020