Med anledning av Covid-19 har Svensk Travsport tagit beslut om stopp för publik på svenska travtävlingar. Beslutet gäller tills vidare. 

SWE. INT. YEARLING & MIX SALE

Torsdag och fredag (8-9 oktober) innan SM-dagen på Åby arrangeras åter igen en auktion för ettåringar, fölston, starthästar och hingstandelar i samarbete med Åbytravet där framtidens och nutidens guldkandidater går under klubban.

Auktionen äger rum i mässhallen på nya Åby Arena 8 och 9 oktober 2020. Välkommen från klockan 10:00 för visning av hästarna. Första utrop sker klockan 17:00 i mässhallen. Efter ettåringsauktionen fortsätter vi med mixedauktionen. Åbytravet storsatsar på hela SM-veckan och bygger upp en mötesplats där folk stannar flera dagar. Allt från möten inom branschens breda spektra, banketter för SM-deltagarna, mässor och nu också en auktion. Den nya konferensdelen, restaurangen i egen regi, mässan och hotellet gör Åby till en unik mötesplats inom travfamiljen.

I samarbete med Åby Travsällskap vill vi bidra till travsportens fortsatta framgång genom att stärka tävlingsprogrammet både för två- och treåringar. Därför erbjuder vi från och med 2021 auktionslopp för alla hästar som säljs på någon av våra auktioner under 2020.

Förstapriset är minst 250.000 kr i respektive lopp. Prissumman är densamma i stoklassen som i klassen för hingstar och valacker.

Övriga villkor för auktionsloppen framgår av propositionerna till respektive lopp.

 

BOKA BORD TILL AUKTIONSMIDDAGEN

Emmelie Arneng, info@yearlingsale.se, 0707-666774.
Obs! Endast bokningar (begränsat antal platser).

Senaste nytt om auktionen och hästarna hittas på Yearlingsale.se

Filmer och bilder på hästarna kommer att finnas under september. Auktionen kommer att sändas live på hemsidan. Auktionskatalog del 2 Mixed Sale är färdig i mitten av september.

Middag i Lyon 18:00-22:00
Beslut om stopp för publik
Konferens
Svenskt Mästerskap 10 oktober

© Åbytravet 2020