Under vecka 27 och 28 hänvisar vi alla akuta sportfrågor till Axevalla 0511-263 00

À la carte i Lyon

I Lyon kan du äta a la carte i en mysig bistromiljö med stallkänsla. Öppettider måndag - lördag 17–23. (Köket stänger 22).

Den här menyn gäller alla kvällar utan Travkvällar.
Se menyn för travkvällar HÄR

MENY LYON

FÖRRÄTT

CARPACCIO på oxinnanlår, serveras med skogssvampmajonäs och smulad getost, rostade pinjenötter, torkad tapenade samt tryffelcrisp och machésallad   129:-

SKAGEN 1/1 eller ½ port.Serveras med lemoncurd, äpple, pepparrot, forellrom och foccaccia.   /99:-/159:-

SOPPA soppa på svenska vinteräpplen, serveras med halstrad pilgrimsmussla, rökt sidfläsk samt palstenackschips och örtolja  119:-

Ost & Chark 1/1 & ½

1/1                                                                1/2

4x chark                                                        2x chark

3x ost                                                            1x ost

Picklade rotfrukter                                     Picklade rotfrukter

Marinerade oliver                                       Marinerade oliver

Citronmajonäs                                             Citronmajonäs

Grissini på smördeg                                   Grissini på smördeg

Rödlöksmarmelad                                      Rödlöksmarmelad

149:-pp                                                    98:-pp

HUVUDRÄTTER

SEJRYGG Halstrad sejrygg på brynt skaldjursrisotto, serveras med tryffelskum, blåmussla samt crudité på fänkål och rädisa  229:-

STEAK MINUTE på ryggbiff, serveras med rödvinssås, rökt hollandaise , grillad citron, tomatsallad samt krispig potatis          239:-

HAMBURGARE 180gr burgare på högrev och bringa, serveras med picklad rödlök, brioche, ost-jalapenocrème samt rökt äppeldressing och friterad sötpotatis  189:-

KVÄLLENS HUSMAN serveras mellan 17,00-19,00  159:-

OUMPH sojaribs, serveras med pommes Dorothea, sotad lökcrème, karamelliserad lök samt brödcrisp 219:-

BJÄREKYCKLING Roquefordfylld, potatisbakelse, rostad palsternacka samt apelsinjus  179:-

DESSERT

MOROTSKAKA hembakad morotskaka med limefrosting, lime-chilipicklad morot och tomatgranité samt maräng-kakcrumb 89:-

CRÈME BRULÈ klassisk crème brulé serveras med Granny smithsorbet 98:-

PRALINER Lyons egna val av praliner. Fråga personalen om vad som erbjuds för dagen 35:-st

OST 3 sorter av Lyons utvalda ostar, serveras med bröd, rödlöksmarmelad samt päroncrisp 89:-

SET MENY

KÖTT  419:-

SKAGEN

STEAK MINUTE

CRÈME BRULÉ

FISK 399:-

SOPPA

TORSKRYGG

MOROTSKAKA

Välj i rak ordning eller varför inte tvärt om?

BARNMENY 79:-

KÖTTBULLAR med gräddsås och potatismos

PANNKAKA med sylt och vispad grädde

HAMBURGARE med bröd, pommes och sallad

 

Middag i Lyon
Beslut om stopp för publik
Konferens
Svenskt Mästerskap 10 oktober

© Åbytravet 2020