
À la carte i Lyon
I Lyon kan du äta a la carte i en mysig bistromiljö med stallkänsla.
Öppettider måndag - lördag 18-22.
FÖRRÄTTER
Vitlöksbröd 45kr
Serveras med aioli
Fisk & Skaldjurssoppa 139kr
Serveras med bröd och aioli
Rotselleri Carpaccio 79kr
Sotad rotselleri, fänkålscrudité, syrad grädde, citrontångpärlor, och rädisor
Råbiff 128kr
Senapsfrön, gravad äggula, friterad kapris och kastanjechampinjoner
VARMRÄTTER
Veckans Premium Kött 279kr
280 gr. med nyslagen chilibearnaise, serveras med säsongens grönsaker och pommes
Medium rare rekommenderas!
Vinterröding 229kr ASC-Certifierad
Med rostad palsternacka svängd i dragonkräm, saffanspicklad fänkål Vermouthvelouté
LYON’s Smashburgare 179kr
2x100 gr. Dijonmajjo, bacon, silverlök, Veddegårdsost och krispsallad, serveras med pommes
Vegetarisk Burgare Beyond 179kr
Dijonmajjo, silverlök, Veddegårdsost och krispsallad, serveras med pommes
Månadens Burgare 189kr
Svamp, tryffelmajjo, karamelliserad lök, Munkens svarta ost, serveras med pommes
KLASSIKER
Räkmacka Grand Lux 210kr
180 gr. handskalade räkor, picklad rödlök, Dijonmajjo och citrontångpärlor, serveras på rågbröd
FÖR DE SMÅ
Hemlagade köttbullar med gräddsås, rårörda lingon,
pressgurka och kokt potatis 71:-
Hamburgare 90 gr. av nötkött med pommes frites
och ketchup 69:-
Plättar med jordgubbar vaniljfluff, grädde 59:-
Jordgubbstopp glasstrut, 25:- (laktosfri)
SIDE ORDERS
Svängd Romansallad med Caesardressing 45:-
Pommes frites 40:-
Tomat & rödlöksallad 42:-
Saltstekt grönsparris med jungfruolja 49:-