Åby informerar:

Kombinera nytta med nöje!

ÅbyTravet erbjuder ett unikt och spännande konferensalternativ i en annorlunda miljö. Vi erbjuder moderna lokaler med full utrustning alla dagar i veckan, både för små och stora sällskap.

Förvandla er konferens till en upplevelse

Åbytravet har 15 attraktiva lokaler för konferens och möten. Vill du ha styrelsemöte på toppen av Åby Hotel, en produktpresentation för 325 personer i gradängsittning eller arrangera middag med show för 600 personer? Allt är möjligt här!

Pegasus
Pegasus är den stora eventlokalen med närmare 1000 platser. Här kan man ha de riktigt stora mötena, bankettmiddagar, konserter mm

Goopsalen
Om du letar hörsal så har du kommit rätt. Goopsalen är vår kongressal med 325 platser och hälften i gradäng med scen. Ni kan hyra in utbildad tekniker så ni kan fokusera på ert program och konferens helt och hållet.

Konferensvåningarna
Med konferens i 3 plan tas mötesgästen emot på bästa sätt. I ljusa och flexibla lokaler. Fikar gör man i våra trevliga lounger med tillhörande terrasser för att få chans att komma ut lite i pauserna.

Takkonferens-63 meter upp!
Nu erbjuder vi också möten på hög höjd! Med vidsträckt utsikt över Mölndal konfererar ni med fördel i våra mindre mötesrum på taket av hotellet. Egna lounger till dessa rum och kreativiteten kommer vara enorm i denna miljö!

Vill du veta mer eller boka?
Kontakta gärna Fredrik Tanfara, se hans kontaktuppgifter här bredvid. Välkommen!

Växeln har stängt under hela vecka 29. Sportfrågor hänvisas till 0708- 16 33 00 Avvisa