torsdag 27 juni

Sommarkväll

Välkommen till en härlig travupplevelse på Åbytravet. God mat och dryck i ditt bästa sällskap kombineras med fina travlopp och spännande spel. Idag kan du bland annat spela V64 och DD. Höjdpunkten kommer att vara Åby Monté Trophy med 250 000 kr i förstapris! Vi kör även Olle Elfstrand Trophy – ett ungdomslopp och Travskolan är på plats med ponnykörning för alla barnen.

ENTRÉ

Mat och dryck

 

Grillbuffé med bokad sittplats inne i Orangeriet – 295 kr p.p.

Grillbuffé med fri sittning inne i restaurang Lyon eller ute på publikplats – 199 kr

Korv med bröd till barn under 12 år – 29 kr – Hämtas ut i Åbygrillen.

KÖP DINA MATBILJETTER HÄR

GUIDNING PÅ STALLBACKEN

Den perfekta starten på kvällen är en guidad stallbacksvisning. Ni får en guide som tar er med på en rundtur på stallbacken, ni får följa med bakom kulisserna och se hur det går till i stallarna innan tävlingarna.
Guiden berättar vad som händer på Åbytravet under kvällen och hur man spelar. Eventuellt har ni tur och får ett och annat tips.

En guidad tur kostar 100 kr och vi startar klockan 17.00. Samling i entréhallen.

 

Åby Stora Burger Utmaning

Torsdagen den 27 juni har du chansen att utmana grannen eller vännen om vem som gör den bästa och godaste burgaren och samtidigt koras till Åbys Stora grillmästare. När torsdagens travtävlingar går av stapeln tänder vi grillarna inför publiken. Med egna ingredienser står du inför en hård men rättvis jury bestående av certifierade BBQ-domaren Anna Millqvist och välkända Göteborgsprofiler med Lasse Kronér i spetsen. Vinnaren i den prestigefyllda tävlingen kammar hem äran och en värstinggrill från Weber. Så anta utmaningen och anmäl dig idag!

Anmälan:

https://eu.invajo.com/l/1m0wGNs5EM

Travtjöt

 

Åbytravet informerar:

VÄSKFÖRBUD

I polismyndighetens tillstånd för offentlig tillställning – Travtävlingar för 2024 får man inte ta med sig väskor större än 40x40x20 (höjd x bredd x djup) på den offentliga tillställningen. I tillståndet för Åbytravets sex V75-tävlingar råder dessutom totalt väskförbud. Undantag endast för personer med medicinska skäl eller för skötväska för personer med barn. Åbytravet tar inget ansvar för förvaring av medhavd väska och har rätt att noga kontrollera samtliga väskor.

 

Läs mer om hästarna i loppet
Till biljetterna

© Åbytravet 2024