torsdag 23 maj

Supertorsdag

Välkommen till en härlig travupplevelse på Åbytravet. God mat och dryck i ditt bästa sällskap kombineras med fina travlopp och spännande spel. Idag kan du bland annat spela V64 och DD.

Under kvällen sitter man i Pegasus och upplever vår välsmakande buffé för 99 kr!
Pegasus är en etagerestaurang och restaurangens placering gör att du alltid har en perfekt utsikt över travbanan oavsett var du sitter, samtidigt som du avnjuter en god middag.
Man behöver ej ladda ner en biljett till publikplats om man köpt matpaket.

KÖP BILJETT!

OBS! För att man skall vara garanterad plats tillsammans så är det endast EN person som köper samtliga biljetter för hela sällskapet

DETTA HÄNDER I PEGASUS UNDER KVÄLLEN
Kvällens buffé: Asiatiskt buffé (vegetariskt kommer även att finnas på buffén)
AW-priser mellan 17.00-19.00 i restaurang Pegasus
Kahoot
Fri guidning på stallbacken kl. 17-17-30 (förbokas via webbshoppen) Samling vid vinnarcirkeln
Kuskintervjuer
Spelsnack
Andelsspel av Åbys experter

ÖVRIG MAT OCH DRYCK PÅ ARENAN

Åbygrillen är öppen och där du kan handla ifrån utbudet och ta med dig in i Lyon/Orangeriet och följa loppen. Även baren är öppen.
Välkomna!

Åbytravet informerar:

VÄSKFÖRBUD

I polismyndighetens tillstånd för offentlig tillställning – Travtävlingar för 2024 får man inte ta med sig väskor större än 40x40x20 (höjd x bredd x djup) på den offentliga tillställningen. I tillståndet för Åbytravets sex V75-tävlingar råder dessutom totalt väskförbud. Undantag endast för personer med medicinska skäl eller för skötväska för personer med barn. Åbytravet tar inget ansvar för förvaring av medhavd väska och har rätt att noga kontrollera samtliga väskor.

 

Till biljetterna
Smash Into Pieces

© Åbytravet 2024