torsdag 7 mars

Travtävlingar med V64®-spel

Välkommen till en härlig travupplevelse på Åbytravet. God mat och dryck i ditt bästa sällskap kombineras med fina travlopp och spännande spel. Idag kan du bland annat spela V64 och DD.

God mat och dryck i ditt bästa sällskap kombineras med fina travlopp och spännande spel. Idag kan du bland annat spela V86 och DD.

KÖP BILJETT!

ENTRÉ

RESTAURANGBESÖK I SAMBAND MED TRAVDAGARNA

Kvällens meny i Orangeriet

Förrätt: Soppa på gröna ärtor toppad med vispad grädde och en skvätt bubbel
Varmrätt: Flankstek med tryffelsky, potatiskaka med Parmesan
Dessert: Fransk chokladkaka med Baileysgrädde

GUIDNING PÅ STALLBACKEN

Den perfekta starten på kvällen är en guidad stallbacksvisning. Ni får en guide som tar er med på en rundtur på stallbacken, ni får följa med bakom kulisserna och se hur det går till i stallarna innan tävlingarna.
Guiden berättar vad som händer på Åbytravet under kvällen och hur man spelar. Eventuellt har ni tur och får ett och annat tips.

En guidad tur kostar 100 kr och vi startar klockan 17.00. Samling i entréhallen.

 

Åbytravet informerar:

VÄSKFÖRBUD

I polismyndighetens tillstånd för offentlig tillställning – Travtävlingar för 2024 får man inte ta med sig väskor större än 40x40x20 (höjd x bredd x djup) på den offentliga tillställningen. I tillståndet för Åbytravets sex V75-tävlingar råder dessutom totalt väskförbud. Undantag endast för personer med medicinska skäl eller för skötväska för personer med barn. Åbytravet tar inget ansvar för förvaring av medhavd väska och har rätt att noga kontrollera samtliga väskor.

Travtjöt

Smash Into Pieces till Åbytravet 10 augusti

© Åbytravet 2024