Nyhet – digitala möten på Åby Arena

Coronapandemin har skapat ett behov av att hålla digitala möten och Åby Arena är den perfekta platsen för detta. Vi har lång erfarenhet av att producera kompletta travsändningar till TV 4 och bygger upp den miljö som just du behöver, allt från det mindre digitala mötet till en komplett studio.

Här finns en mängd olika miljöer att vara i med den senaste tekniken och vi kan också erbjuda guidning i hur man håller en digital konferens eller en streamad föreläsning på bästa sätt.

Självklart äter ni en god lunch i våran Corona-anpassade restaurang, fikat får ni i rummet om ni önskar.

Det mindre mötet

Ska du ha ett möte där de närmsta kollegorna sitter runt bordet och övriga deltagare finns utspridda på andra orter? Då behöver du bra ljud, moderna skärmar och en robotkamera. Vi tillhandahåller en tekniker som kan hjälpa er igång eller vara med hela dagen.

Din föreläsning

Om du ska hålla din föreläsning och vill streama ut den med högsta kvalitet så gör du det i våran ordinarie föreläsningssal eller så bygger vi upp en fond i våran TV-studio.
Teknik så som kameror, utmärkt ljussättning, mickar/headset och mixerbord finns såklart på plats liksom tekniker under hela tiden. Om du vill ha coachning för bästa presentation så samarbetar vi med Dark Duck Studios som har bred erfarenhet av just detta.

Paneldebatten

Vid det mer avancerade mötet med flera deltagare, större behov av teknik och en hel studio som byggs upp efter dina behov tar vi gärna ett gott samtal för att hitta bästa lösningen. Tillsammans med vår samarbetspartner AV 1 hittar vi rätt.

Pris enligt offert efter behovsanalys

Smash Into Pieces till Åbytravet 10 augusti

© Åbytravet 2024