Tandemkörning

Prova på att köra häst! Vågar du köra några varv på Åbytravets bana? Nu har du chansen att känna på att bli travkusk på riktigt. Sätt dig i vagnen, håll i tömmarna och känn kraften från hästen.

Du får köra på stora tävlingsbanan samtidigt som hästar och kuskar är ute och värmer inför kvällens/dagens lopp. Björn Goop kör förbi dig och du kanske hejar på André Eklundh som kommer från motsatt håll. Låter det spännande?

Ta med hela gänget

Vi erbjuder tandemkörning för både grupp och enskilda personer. Vi har hästkunnig personal som hjälper er på traven.
Skyddsutrustning och överdragskläder finns att låna.

I säkra händer

Du kan vara helt lugn. Det låter spännande, det är spännande, men du är i säkra händer. Vår personal hjälper dig med alla förberedelser. Och en av dem sitter faktiskt med i vagnen, bakom dig. Det är du som styr hästen, men kusken håller också i tömmarna och kan ta över om du vill. Vagnen ni sitter i är specialbyggd just för ändamålet, och hästarna jobbar till vardags som skolhästar på vår travskola.

Boka för dig och din kompis

Att köra häst kan vara den perfekta inledningen på travkvällen. Varför inte överraska kompisen eller arbetskamraten med en tur på banan?

Vardagstrav: 995 kr 
V75-dagar: 1395 kr

MELLANSTORT SÄLLSKAP
Upp till 8 personer
595 kr per deltagare +
Grundpris: 3000 kr

STORT SÄLLSKAP
9-16 personer
595 kr per deltagare +
Grundpris: 6000 kr

 

Bokning

För bokning eller ytterligare information kontakta oss på travskola@aby.travsport.se eller tel. 031-706 66 37.

Du vet väl att du kan köpa presentkort till den här aktiviteten?

Det är absolut förbjudet (för den som skall köra) att inta alkohol innan aktiviteten. Alkotest utförs innan körning. Åbytravet förbehåller sig rätten att ställa in körningen utan återbetalning om körsven är alkoholpåverkad.

Åldersgräns: 15 år

 

© Åbytravet 2024