Tandemkörning

Prova på att köra häst! Vågar du köra några varv på Åbytravets bana? Nu har du chansen att bli travkusk på riktigt (nästan). Sätt dig i vagnen, håll i tömmarna och känn kraften från hästen.

Du får köra på stora tävlingsbanan, defilering och provstart till ett av kvällens/dagens lopp. Björn Goop kör förbi dig och du kanske hejar på Veijo Heiskanen som kommer från motsatt håll. Låter det spännande?

Ta med hela gänget

Vi erbjuder tandemkörning för både grupp och enskilda personer. Vi har både hästkunnig personal och guider som hjälper er på traven.
Skyddsutrustning och överdragskläder finns att låna.

Du är i säkra händer

Du kan vara helt lugn. Det låter spännande, det är spännande, men du är i säkra händer. Våra guider hjälper dig med alla förberedelser. Och en av dem sitter faktiskt med i vagnen, bakom dig. Det är du som styr hästen, men guiden håller också i tömmarna och kan ta över om du vill. Vagnen ni sitter i är specialbyggd just för ändamålet, och hästarna jobbar till vardags som skolhästar på vår travskola.

Anmäl dig eller din kompis

Att köra häst kan vara den perfekta inledningen på travkvällen. Varför inte överraska kompisen eller arbetskamraten med en tur på banan?

Vad kostar det?

Vardagstrav: 950kr inkl. entré, program för en person samt fotografi
V75-dagar: 
1250kr inkl. entré, program för en person samt fotografi

Bokningsbara datum 2019

Oktober: 3/10, 12/10 (V75) Fullbokat, 31/10
November:  6/11, 21/11
December: 7/12 (V75)

Du vet väl att du kan köpa presentkort till den här aktiviteten?
Köp ditt presentkort HÄR

Kontakta oss på info@aby.travsport.se

Det är absolut förbjudet för den som skall köra att ha intagit alkohol innan aktiviteten. Åbytravet förbehåller sig rätten att ställa in körningen om körsven är alkoholpåverkad. Återbetalning görs ej i detta fall. Alkotest görs i inskrivningen innan körning. Max vikt: Väger du 100 kg eller mer, kontakta informationen. Åldersgräns: 15 år

Välkommen att ringa oss för mer information på tel: 031-706 66 00.

Lunch i Lyon
Tjejkväll
Pegasus
Terminskurser

© Åbytravet 2019