torsdag 23 november

Supertorsdag

Välkommen till en härlig travupplevelse på Åbytravet. God mat och dryck i ditt bästa sällskap kombineras med fina travlopp och spännande spel. Idag kan du bland annat spela V64 och DD.

Under kvällen sitter man i Pegasus och upplever vår välsmakande buffé för 99 kr!
Pegasus är en etagerestaurang och restaurangens placering gör att du alltid har en perfekt utsikt över travbanan oavsett var du sitter, samtidigt som du avnjuter en god middag.
Man behöver ej ladda ner en biljett till publikplats om man köpt matpaket.
DETTA HÄNDER I PEGASUS UNDER KVÄLLEN
Kvällens buffé: Pizzabuffé (vegetariskt kommer även att finnas på buffén)
AW-priser mellan 17.00-19.00 i restaurang Pegasus
Kahoot
Fri guidning på stallbacken kl. 17-17-30 (förbokas via webbshoppen) Samling vid vinnarcirkeln
Kuskintervjuer
Spelsnack
Andelsspel av Åbys experter
Bjurman Band spelar under kvällen och har en konsert efter i sista loppet i Pegasus- Skriv Bjurman i rutan övrigt om du vill sitta nära scenen

Köp biljett här!

ÖVRIG MAT OCH DRYCK PÅ ARENAN

Hann du inte boka bord till pizzabuffén?
Åbygrillen är öppen och där du kan handla ifrån utbudet och ta med dig in i Lyon/Orangeriet och följa loppen. Även baren är öppen.
Välkomna!

Gratis Stallbacksgudning-Boka via info@aby.travsport.se

Bjurman Band spelar under kvällen och har en konsert efter i sista loppet i Pegasus

Det ena gav det andra och under tidigt 80-tal bestämde sig Ola för att prova sina egna vingar och bildade Bjurman Band. Kort därefter inledde han ett samarbete med pianisten/producenten Olle Nyberg, från Björn Afzelius orkester, vilken också producerade den första plattan – Be For Real -. Efter flera års idogt turnerande kom Ola i kontakt med Nikke Ström och Bengan Blomgren, från de nu kultförklarade banden Tottas Blues Band och Nationalteatern, vilket ledde till att dessa två kom att ingå i Bjurman Band och även under turnéer med Dalaupproret.
Tillsammans med trumslagaren Tomas Olsson från Bandmaskinen spelade man sedan in platta nummer två – Slowstarter – i mitten av 90-talet. Denna konstellation har sedan dess spelat och turnerat konstant och har nu passerat 30-årsstrecket som band efter att Ola lämnade Dalarna och via Stockholm flyttade till Göteborg. De senaste åren har bandet också byggts ut med den utmärkte keyboardisten, dragspelaren och pedal-steel -traktören Gunnar Frick.

 

Travtjöt

Till biljetterna

© Åbytravet 2024