torsdag 29 juni

Sommarkväll med V64®-spel

Välkommen till en härlig travupplevelse på Åbytravet. God mat och dryck i ditt bästa sällskap kombineras med fina travlopp och spännande spel. Idag kan du bland annat spela V64 och DD. Det blir även gratis glass till alla barn och hoppborg på vår lekplats!

Åbytravet kommer i år att instifta ett nytt ungdomslopp – Olle Elfstrand Trophy.
– Olle har alltid hjälpt ungdomarna och det känns passande att han nu får sitt eget lopp med just den profilen, säger Jon Walter Pedersen, tillförordnad vd och sportchef på Åby. Olle har Lyon Grand Prix sedan tidigare här på Åby, men nu känns det bra att han även får ett eget lopp uppkallat efter sig. Jag har pratat med Olle och han tycker det här ska bli roligt. Det som är klart just nu är att det blir ett ungdomslopp den 29 juni med ett förstapris på 125.000 kronor, berättar Jon Walter Pedersen.

ENTRÉ

Travtjöt- En podcast med Speltips

Åby Stora Burgarutmaning

Torsdagen den 29 juni har du chansen att utmana grannen, vännen eller svågern om vem som gör den bästa och godaste burgaren och samtidigt koras till Åbys Stora grillmästare. När torsdagens travtävlingar går av stapeln tänder vi grillarna inför publiken.

Med egna ingredienser står du inför en hård men rättvis jury bestående av bland annat certifierade BBQ-domaren Anna Millqvist och och välkända göteborgsprofiler. Tävlingen övervakas av radiosportens legendariska kommentator Christian Olsson. Vinnaren i den prestigefyllda tävlingen kammar hem äran och en värstinggrill från Weber.

Anta utmaningen – anmäl dig nedanför:

https://sv-se.eu.invajo.com/event/abytravet/abystoraburgarutmaning

 

Till biljetterna

© Åbytravet 2024