lördag 11 juni

Breddlopp

BREDDLOPP IDAG

Breddlopp är tävlingar där förstapriserna är något lägre, maximalt 10 000 kronor, men i gengäld är det mer prispengar till de åtta främsta i varje lopp. Loppen är till för dem som är i början av sin kuskkarriär eller som mest vill köra för att det är roligt. Toppkuskarna får stå vid sidan av banan i dessa lopp.

BRA ATT VETA:

PARKERING

Den stora parkeringen sydväst om huvudentrén är en betalparkering och debiteras enligt taxan som visas på parkeringsautomaterna. Du kan betala din parkering med kort eller via sms parkering. Det är avgift samtliga dagar.

ENTRÉ

Entrébiljetten till publikplats kostar 0 kr. Glöm inte ladda ner din biljett.

Läktaren är öppen för de som har biljett till publikplats

MAT

Idag har endast stallfiket öppet

STALLBACKEN

Stallbacken är fortsatt en strikt arbetsplats och man kommer inte att kunna röra sig mellan publikområdet och stallbacken. Endast hästägare med starthäst och digital Hästägarbiljett är välkommen till stallbacken samt Åbys egna hästägare. Ingång via huvudentrén där biljett fås för passage till stallbacken.

FÖR DIG SOM VILL SPELA

Sedan den 1/1 2021 spelar man digitalt om man besöker Åbytravet.

Inga spelkassor är öppna. Vi har gratis Wi-fi på banan och rekommenderar alla att spela på atg.se eller ladda ner ATG’s app. Den finns i Appstore eller Google Play

SPELARGUIDEN

Köp dina biljetter och menypaket till 2022 års travtävlingar här
Åby Monté Trophy 30 juni
Sommaraktiviteter på Travskolan
1 juni släpper vi biljetterna till Åby Stora Pris

© Åbytravet 2022