031 - 706 66 00
info@aby.travsport.se

B-tränare och monté

Åby B-tränar- och montéförening är till för dig som är B-tränare eller montéryttare. Vår förening kämpar för dina rättigheter att vara tränare och rida monté på Åby.

Föreningen arrangerar provlopp varje jämn vecka på tisdagskvällar. Under vintern är det uppehåll. När vårens provloppskvällar börjar, meddelas i programmet, och på hemsidan. Även under sommaren är det ett uppehåll, det drar igång i augusti igen. Tänk på, att du som har B-tränarlicens får köra dessa provlopp (behöver inte ha körlicens). Föreningen brukar även arrangera Bygdetravet i juni.

Det finns utselningsboxar (8 st) i Balltorp, som föreningens medlemmar har tillgång till. Där finns även en byscha som man kan klä om och fika i. Nyckel till denna byscha kan för medlemmar avhämtas för en deponeringsavgift om 50 kr, från Maria Holdhaus. Lås finns för dina vagnar.

B-tränarrummet är öppen alla tävlingsdagar. Du är alltid välkommen in till oss. Där kan du köpa kaffe, kaka, fralla, korv och dricka för en billig peng. Titta på TV, prata med likasinnade och ha trevligt i största allmänhet. Det finns varje tävlingsdag någon från styrelsen anträffbar.

För rykande färsk info:  www.abybtr.se

Lunch i Lyon
Bruce Springsteen 70 - Tribute
Glenn Strömberg 25 september
Svenskt Mästerskap 12 oktober

© Åbytravet 2019