Med anledning av den fortsatta spridningen av coronaviruset har Svensk Travsport tagit beslut om stopp för publik på svenska travtävlingar.

Beslutet gäller tillsvidare och Svensk Travsport fortsätter att följa utvecklingen och återkommer med mer information om och när nya beslut tas.

Travkamp

På den här fartfyllda aktiviteten sätts många förmågor på prov! Utmana gänget på en glädjefylld och annorlunda aktivitet på Höglanda Hästcenter i Kungsbacka.

En trekamp är en rolig utmaning. Bäst passar den sällskap som vill göra något minnesvärt som generar många skratt tillsammans!

PARALLELLSLALOM

Precisionskörning med häst. Lika svårt som det låter! I sulkyn på en av travskolans ponnys sitter du med tömmen i hand, samtidigt som du i bästa fall hör kollegerna flåsa bakom dig. En utmanande aktivitet som ni inte lär glömma i första taget!

BLINDBOCK

I denna aktivitet förses en av gruppmedlemmarna med ögonbindel. Han eller hon drar sedan sulkyn genom en teknikbana där det främsta hjälpmedlet är att lyssna på gruppens instruktioner.

VAR PÅ HÄSTEN?

Har ni koll på var hästens armbåge sitter? Hästens ganasch? Visa vilket lag som är mästare i hästens anatomi i denna glada gren. En garanterad skrattsuccé!

Total tid

cirka 1,5 timmar (beroende på antal personer)

Pris

550 kr/person

Bokning och information

Kontakta Cecilia Olsson på 0702-30 58 25 eller på travskola@aby.travsport.se

Lunch i Lyon - STÄNGT
Beslut om stopp för publik
Konferens
Köp Paravulgateprogram!

© Åbytravet 2020