Med anledning av Covid-19 har Svensk Travsport tagit beslut om stopp för publik på svenska travtävlingar. Beslutet gäller tills vidare. 

Travkamp

På den här fartfyllda aktiviteten sätts många förmågor på prov! Utmana gänget på en glädjefylld och annorlunda aktivitet på Höglanda Hästcenter i Kungsbacka.

En trekamp är en rolig utmaning. Bäst passar den sällskap som vill göra något minnesvärt som generar många skratt tillsammans!

PARALLELLSLALOM

Precisionskörning med häst. Lika svårt som det låter! I sulkyn på en av travskolans ponnys sitter du med tömmen i hand, samtidigt som du i bästa fall hör kollegerna flåsa bakom dig. En utmanande aktivitet som ni inte lär glömma i första taget!

BLINDBOCK

I denna aktivitet förses en av gruppmedlemmarna med ögonbindel. Han eller hon drar sedan sulkyn genom en teknikbana där det främsta hjälpmedlet är att lyssna på gruppens instruktioner.

VAR PÅ HÄSTEN?

Har ni koll på var hästens armbåge sitter? Hästens ganasch? Visa vilket lag som är mästare i hästens anatomi i denna glada gren. En garanterad skrattsuccé!

Total tid

cirka 1,5 timmar (beroende på antal personer)

Info och bokning:

charlie.hillbom@aby.travsport.se
031-706 66 23

Middag i Lyon 18:00-22:00
Beslut om stopp för publik
Konferens
Svenskt Mästerskap 10 oktober

© Åbytravet 2020