Lunch i Lyon – 99 kr

Serveras måndag - fredag mellan klockan 11.30-14.00.

Fri parkering för alla lunchgäster!

Vecka 8

Måndag
Klassiska kåldolmar med gräddsås, rårörda lingon samt kokt potatis
Sesambakad kyckling med kokos-apelsinsås samt fluffigt jasminris

Tisdag
Pannbiff av kalv med grönpepparsås samt potatisstomp med spenat
Örtbakad sejfilé med stuvad dillpotatis och citron

Onsdag
Fläsknoisette med persiljesmörsås samt rostad timjanpotatis
Rostad lax och fänkål på nicoise sallad samt sauce vertes

Torsdag
Kokt rimmad oxbringa med grov senapscrème och rotmos
Pankopanerad koljafilé med kall räkröra samt picklad rödkål och kokt potatis

Fredag
Kalvfärsjärpar med rostad blomkålssås samt persiljepotatis
Pasta Fusilli med grädde, vitvin, räkor och Parmesan

Veckans vegetariska
Chili sin carne, serverad med ris, gräddfil och nachochips

99 kr

Vecka 9

Måndag
Pytt Bellman stekt ägg och inlagda rödbetor
Pocherad vitfisk, kaprissås, pepparrot och kokt potatis

Tisdag
Långbakad Karré, BBQ-sås, rostade rotfrukter, Tzatziki
Halstrad Nordsjölax, musselsås, forellrom, potatispuré

Onsdag
Bakat kycklingbröst, coleslaw med basilika och spenat, glaserade betor
Panerad fiskfilé, Dansk remoulad, citron, kokt potatis

Torsdag
Ärtsoppa, kokt rimmat fläsk, pannkaka, bärkompott, vispad grädde
Ugnsbakad Torsk, stuvad spetskål, ört-ris

Fredag
Beuf bourguignon, potatispuré, toppad med champinjoner, syltlök och rökt sidfläsk
Skånsk köttfärslimpa, gräddsås, pressgurka, lingon och kokt potatis

Veckans vegetariska
Vegetarisk kålpudding, lingon, saltgurka och kokt potatis

Middag i Lyon
Tjejkväll
Konferens
Travskolan

© Åbytravet 2020