Till aktiva på stallbacken: Vårt stallcafé är efter de nya restriktionerna tvunget att upphöra med all servering av mat och dryck efter 20:00 och stänga dörrarna 20:30. Förbudet gäller tills vidare..

Lunch i Lyon – Öppet!

Lyons lunchservering öppnar igen måndag den 15 mars.
Lyon är även öppet för gäster under frukost och kvällar.

Öppettider:
Frukost: vardagar 6:30-10:00 | helger 7:00-10:30
Lunch: vardagar 11.00 ( start 15 mars 2021)
Kvällsöppet: måndag – lördag 16:00–20:30

Lunch v.16 och V17

 

Fransk fisksoppa av vitfisk och havskräftor – dill – Rouille
Peparsauterad oxfilé – Rösti - örttopping
Vegetarisk Aubergine – ricotta – tomat - rucola – Tabbouleh på råg – Kalamata oliver
Äpplekaka - vaniljfluff

Take - away av alla rätter!

Lunch v.17

Varmrätt, sallader, smör, bröd, Thoreau vatten Still ”n” sparkling, kaffe och kaka

 

Måndag

Halländsk laxpudding – citronsvängd dill & spenat - skirat smör

Piccata Milanese av kalv - tomatsås - ris

Vegansk Indisk Masala - Tofu

 

Bohusfrikassé - blåmusslor - kräftstjärtar - babyspenat - kokt potatis

Lammfärsbiffar - Ramslöktzatziki - timjansky - rostad potatis

Veganskt Persisk sellerigryta - Khoresht Karafs

 

Tisdag

Pocherad Kolja - dressade örter - citronsmörsås - kokt potatis

Sjömansbiff på klassiskt manér - Porter - lök - skivad potatis

Veganska Italienska auberginebullar i tomatsås - basilikaris

 

Onsdag

Pankofriterad sej med äppleremoulad - citron - pressad potatis

Tema på Wellington - kalvfärs - duxelles massa - rostade potatishalvor

Veganska Korean sticky Oumph - limevetesallad - koriander

 

Torsdag

Pocherad rödtunga - kapris - rödbetor - dill - brynt smör - kokt potatis

Coq au Vin - sidfläsk - champinjoner - kokt potatis

Vegetariska Japanska Makirullar – Tempura – California rolls – wasabi – Nouc cham dipp

 

Äntligen fredag

Fransk fisksoppa av vitfisk och havskräftor - dill - Rouille

Nattbakad högrev Grain Fed 200 dagar - persiljesmör - potatisgratin bombad med vårlök

Vegansk rostad Gnocchi - Pistage - Broccoli – Kajplök - jungfruolja

 

Knäckig Crème brûlée

Take - away av alla rätter!

*Reservation för eventuella ändringar

 

ALLTID PÅ LYON

Veckans pasta:

Pappardelle aglio e olio e peperoncino: Vårprimörer, jungfruolja, lufttorkad skinka, god chili, Parmesanost

105 kr

Räksmörgås på vårt rågbröd 180g hand skalade räkor

210 kr

Caesarsallad med kyckling och bacon / hand skalade räkor

159KR

Husets Wallenbergare rårörda lingon, gröna ärtor potatispuré, brynt smör

139 kr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ALLTID PÅ LYON

Veckans pasta | Spagetti Carbonara - 105 kr
Räksmörgås på rågbröd 180g hand skalade räkor - 210 kr
Caesarsallad med kyckling och bacon / handskalade räkor - 159 kr
Husets Wallenbergare – rårörda lingon, gröna ärtor potatispuré, brynt smör - 139 kr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lunch i Lyon - Öppet!
Köp Paravulgate - Få tre nummer av Travronden på köpet!
Paralympiatravet
Euro Classic Trot 2023

© Åbytravet 2021