Med anledning av den fortsatta spridningen av coronaviruset har Svensk Travsport tagit beslut om stopp för publik på svenska travtävlingar.

Beslutet gäller tillsvidare och Svensk Travsport fortsätter att följa utvecklingen och återkommer med mer information om och när nya beslut tas.

4 hemmasegrar under torsdagen

Åbytravet körde Breddlopp under torsdagen kvällen och fyra glada segrare hade Åby som hemmabana. Först ut var Todaysfreshair som tränas av Lovisa Andersson. Henriette gav hästen ett offensivt upplägg och trots det vann hästen på 1.16,7/2140 auto. Det är Lovia, Peter och Marja-Leena Andersson som äger hästen. André Eklundh har ett härligt go i stallet och Doyouknow visade sig funka fint med både täta starter och i monté. Tova Bengtsson red hästen och trots en tung resa vann hon enkelt. Segertiden blev 1.16,0 och det Ulf-Peter Eklundh och Mats Carlsson som äger hästen. Jonas M Oscarsson tog sin första Åbyseger när han vann med Kuggens AB-ägda Flying Bolt. Jonas gav sin häst ett fint lopp i rygg på ledaren och Bolten flög förbi på upploppet. Segertiden blev 1.15,5/2140 auto. Bengt Göran Bengtssons Bo Allegretto tog året första seger när Anders Christiansson tog årets andra i det avslutande loppet. Hästen var stark och rejäl när han vann på 1.16,3/2140 auto

.

Lunch i Lyon - STÄNGT
Beslut om stopp för publik
Konferens
Svenskt Mästerskap 10 oktober

© Åbytravet 2020