Med anledning av den fortsatta spridningen av coronaviruset har Svensk Travsport tagit beslut om stopp för publik på svenska travtävlingar.

Beslutet gäller tillsvidare och Svensk Travsport fortsätter att följa utvecklingen och återkommer med mer information om och när nya beslut tas.

onsdag 27 november

Tjejkväll

Välkommen till en härlig travupplevelse på Åbytravet. God mat och dryck i ditt bästa sällskap kombineras med fina travlopp och spännande spel. Idag kan du bland annat spela V86.

Tjejkväll i Pegasus

Ta med väninnorna, kunderna, personalen, mamma eller syster på en fartfylld mingelkväll – fylld med spänning, spel och hästar!

Se till att säkra din plats redan nu! Det kommer att bli en bubblande mässa, härlig musik, underhållning, mousserande välkomstdrinkar, och speltips från kuskarna. Ni följer loppen från första parkett i restaurang Pegasus där det serveras god mat och dryck samt bjuds på underhållning från scen. Under kvällen blir det tävlingar, speltips och andra upptåg till ett härligt paketpris.

I paketet ingår:

Guidning för de 100 första. Måste förbokas via info@aby.travsport.se
Guidningen är inte inbokad förrän man fått återkoppling från Åbytravet

Köp dina biljetter här

Travsporten på onsdagar lockar hästar av högsta kvalité och gästas av några utav världens bästa tränare och kuskar. Under en onsdagstävling ser vi nya stjärnor tändas och den äldre eliten som siktar på V75 i nästa start.

Köp gärna till en guidning på stallbacken eller en tur i Bravidabussen för en ännu större upplevelse.

Meny Tjejkväll

Förrätt

Ceviche på handskalade räkor med mango, chili och persilja (innehåller skaldjur, laktos)

Varmrätt

Gårdskyckling från Mariebergs gård utanför Trollhättan. Serveras med sauterad körsbärstomat och sherryvinägersky samt potatis-getostkaka. (innehåller: laktos)

Dessert

Pannacotta med kompott på äpple och rosmarin (innehåller: laktos)

Vill du veta mer eller boka bord – kontakta oss på 031-706 66 00.

Travtips

Kvällens partners och utställare

Lunch i Lyon - STÄNGT
Beslut om stopp för publik
Konferens
Svenskt Mästerskap 10 oktober

© Åbytravet 2020