onsdag 27 november

Tjejkväll

Ta med väninnorna, kunderna, personalen, mamma eller syster på en fartfylld mingelkväll – fylld med spänning, spel och hästar!

Se till att säkra din plats redan nu! Det kommer att bli en bubblande mässa, härlig musik, glada tjejer, mousserande välkomstdrinkar och speltips från kuskarna. Ni följer de spännande loppen från första parkett i restaurangen där det blir god mat och dryck samt underhållning från scen. Det bjuds på tävlingar, speltips och andra upptåg till ett härligt paketpris.

I paketet ingår:

Guidning för de 100 första. Måste bokas via info@aby.travsport.se
Guidningen är inte inbokad förrän man fått återkoppling från Åbytravet

Köp dina biljetter till Tjejkvällen här

Travsporten på onsdagar lockar hästar av högsta kvalité och gästas av några utav världens bästa tränare och kuskar. Under en onsdagstävling ser vi nya stjärnor tändas och den äldre eliten som siktar på V75 i nästa start.

Välkommen till en härlig travupplevelse på Åbytravet. God mat och dryck i ditt bästa sällskap kombineras med fina travlopp och spännande spel. Idag kan du bland annat spela V86

Köp gärna till en guidning på stallbacken eller en tur i Bravidabussen för en ännu större upplevelse.

Meny Tjejkväll

Förrätt

Ceviche på handskalade räkor med mango, chili och persilja

Varmrätt

Gårdskyckling från Mariebergs gård utanför Trollhättan. Serveras med sautérad körsbärstomat och sherryvinägersky samt potatis-getostkaka.

Dessert

Pannacotta med kompott på äpple och rosmarin

Vill du veta mer eller boka bord – kontakta oss på 031-706 66 00.

 

Lunch i Lyon
Tjejkväll
Pegasus
Terminskurser

© Åbytravet 2019