onsdag 25 mars

Tjejkväll - Inställd

Speltips

Beslut om stopp för publik på Svenska travtävlingar

Med anledning av den fortsatta spridningen av coronaviruset har folkhälsomyndigheten hemställt och regeringen fattat beslut om en förordning om förbud mot att hålla allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med mer än 500 personer. Svensk Travsports styrelse har utifrån den nya förordningen beslutat att från och med torsdagen den 12 mars kommer alla publikområden på svenska travbanor att hållas stängda under tävlingsdagar. Beslutet gäller tillsvidare.

 

Tjejkvällen är flyttad till den 5 november

Naturligtvis kommer köpta biljetter att gälla det nya datumet och skulle det visa sig att det nya datumet inte passar just dig så kommer vi att återbetala köpta biljetter. Önskar du avboka din biljett så skickar du ett mail till info@aby.travsport.se där du anger ditt referensnummer.

 

TJEJKVÄLL I PEGASUS

Ta med väninnorna, kunderna, personalen, mamma eller syster på en fartfylld mingelkväll – fylld med spänning, spel och hästar!

Se till att säkra din plats redan nu! Det kommer att bli en bubblande mässa, härlig musik, underhållning, mousserande välkomstdrinkar, och speltips från kuskarna. Ni följer loppen från första parkett i restaurang Pegasus där det serveras god mat och dryck samt bjuds på underhållning från scen. Under kvällen blir det tävlingar, speltips och andra upptåg till ett härligt paketpris.

Stefan Odelberg är konferencier och han kommer att bjuda på magi, underhållning och andra upptåg från scen. Varmt välkomna!

I PAKETET INGÅR:

KÖP DINA BILJETTER TILL TJEJKVÄLLEN HÄR.

 

Kvällens partners

Nu släpper vi 5o publika platser
Middag i Lyon 18:00-22:00
Publik och Covid-19
Höstlov på Travskolan

© Åbytravet 2020