Med anledning av Covid-19 har Svensk Travsport tagit beslut om stopp för publik på svenska travtävlingar. Beslutet gäller tills vidare. 

lördag 7 december

Julmarknad och svenska travligan

Kom och fira lilla julafton med oss!

Lördagen den 7 december bjuder vi på mysig julstämning, spännande travtävlingar och det mest prestigefyllda loppet för dagen – Legolas Minne.

Dagen till ära har vi en julmarknad och med mindre än 20 dagar kvar till julafton är detta ett ypperligt tillfälle att hitta julklappar till nära och kära. Julmarknaden får besök av BingoLottos programledare Rickard Olsson som är på plats för att signera bingolotter, så se till att köpa dina bingolotter här!

Vi bjuder på rimstuga, kusksnack, och travtjöt tillsammans med Kristofer “Fölet” Jakobsson i restaurangen Pegasus. För barnen finns aktiviteter som käpphästhoppning, julpyssel samt häst-i-hage, självklart kommer Jultomten på besök. Och Mölndals Kammarkörs luciatåg tar ton och bjuder upp till vacker sång.

Trav-Sverige förbereder sig för en högklassig STL-omgång. På startlistorna hittar vi flera av landets bästa hästar och kuskar. Idag erbjuder ATG en V75-omgång med spänning och fart.

Legolas och Thomas Nilsson, 1983

Bravidabussen

Följ ett lopp på nära håll med vår populära turbuss, känn farten och ljudet från dunkande hovar. Begränsat antal platser. Läs mer och boka här.

Tandemkörning

Prova på att köra häst! Vågar du köra några varv på Åbytravets bana? Nu har du chansen, håll i tömmarna och känn kraften från hästen. Läs mer och boka här!

Restaurang Pegasus

Nu kan du köpa dina menybiljetter. Den här dagen erbjuder vi två- & tre-rätters supé. Varför inte börja dagen med en välkomstdrink och avsluta med en charkbricka!

Meny – Restaurang Pegasus

Restaurang Lyon och Orangeriet

I restaurang Lyon och Orangeriet serveras en Julbuffé för 299 kr. Du köper all dryck i baren.

Inne i restaurang Lyon gäller drop-in – ingen bordsbokning.
Önskar du sittplats under hela travtävlingarna i Orangeriet – då gäller förköp (begränsat antal platser).

Köp dina biljetter här

Julbord

I våra salonger med utsikt över banan, balkong och bar dukas det upp för ett klassiskt julbord.
Julbord inkl. entré, travprogram och glögg 695kr. Begränsat antal platser.
Boka på info@aby.travsport.se

Vill du ställa ut på vår julmarknad?

Kontakta oss för mer information info@aby.travsport.se

Middag i Lyon 18:00-22:00
Beslut om stopp för publik
Konferens
Svenskt Mästerskap 10 oktober

© Åbytravet 2020