Med anledning av den fortsatta spridningen av coronaviruset har Svensk Travsport tagit beslut om stopp för publik på svenska travtävlingar.

Beslutet gäller tillsvidare och Svensk Travsport fortsätter att följa utvecklingen och återkommer med mer information om och när nya beslut tas.

lördag 28 september

Bruce Spingsteen 70 Tribute

Lördagen den 28 september arrangerar MartinEvent den första i en serie tributekonserter. Premiären tillägnas ingen mindre än The Boss – Bruce Springsteen!

Bruce Frederick Joseph Springsteen föddes i New Jersey den 23 september 1949 och vi välkomnar dig till hans sjuttioårskalas, troligtvis har The Boss själv förhinder men vi gör vad vi kan för att skapa den rätta Springsteenkänslan.

Klockan 18.00 öppnar vår Springsteen-utställning med bilder, prylar och anekdoter. Mölndalsfotografen Jan M Lundahl har sedan 1999 fotat bandets alla turnéer i Europa, 2016 gav han ut fotoboken ”Bruce Springsteen and the E Street Band – From my point of view”.
Det blir även en specialgjord tributefilm som visas i vår biografsalong vid flera tillfällen under kvällen. Kvällen toppas med konsert av två av Sveriges bästa Springsteen-band; LittlE STREET BAND och SPRING STREET BAND.

Pris: 200 kr (förköpspris 180kr)
– Utställning, filmvisning och konsertentré.

KÖP BILJETTER OCH BOKA BORD HÄR

Passa på att boka plats i Åby Arenas fina restaurang Lyon. Spisningskrav gäller vid bordsbokning.
Restaurangen öppnar redan kl 17.00 och är du tidigare än så är det förmingel i hotellfoajén.

Hotellrum bokar du direkt på www.abyhotel.se

Lunch i Lyon - STÄNGT
Beslut om stopp för publik
Konferens
Svenskt Mästerskap 10 oktober

© Åbytravet 2020