lördag 27 april

Olympiatravets final

Sveriges bästa olympier. Hästar i världsklass. Tusentals åskådare. Ta med hela familjen på en av årets största travhändelser!
Idag är det äntligen dags för Olympiatravets final!
Det blir (som vanligt) en massiv inramning till våra tävlande hästar och kuskar med ett 30-tal svenska olympier och en pampig invigningsparad.
I Olympiabyn finns det möjlighet att prova en mängd olika olympiska grenar och det blir såklart ponnykörning, hoppborg och en massa annat kul för alla barn.
I år har vi dessutom glädjen att bjuda in er i till en av världens modernaste evenemangsanläggningar när hela Åby Arena har öppnar:
Mässhall, hotell, gym, flera renoverade och nybyggda konferenslokaler och en nyrenoverad Restaurang Lyon.
Publikplatserna är uppfräschade och en helt ny inneläktare finns på plats.
Förutom Olympiatravets final bjuder vi på Lovely Godivas Minneslopp, Olympiastayern, Olympiatravsmontén, uttagningslopp till Breeders Course och Lilla Olympialoppet.
Festen börjar redan på torsdagen den 25 april då vi har uttagningar till Pokalloppen där Sveriges bästa fyraåringar mäter sina krafter på travbanan.
Välkommen till framtiden – Välkommen till Åby Arena!
Denna dag erbjuder vi flera bokningsbara restaurangalternativ:
Köp dina entré och menybiljetter här!

Identifieringskrav på allt spel

Från och med 1 januari 2019 behöver du ta med legitimation för att spela på våra tävlingar, enligt ett nytt lagkrav.
Första gången du spelar så registreras du, det kan ta lite längre tid. Är du redan registrerad så räcker det att visa din legitimation.
Vid spel på banan så går det snabbare om du har en förifylld kupong. Vi har spelvärdar på plats som gärna hjälper er.
TIPS: Skapa ett konto på ATG.se redan innan du kommer till banan. Då kan du även sätta in pengar på ditt konto och spela direkt via mobilen. Då är dina spel är vinstbevakade och ev. vinster kommer direkt in på ditt konto.
Här hittar du en video om hur man enkelt registrerar sig, sätter in pengar och spelar.
https://youtu.be/9WXT_RzV1sU

Travtips

Pressackreditering

Vi välkomnar representanter för media till Åbytravet. Vi hoppas att ni ska trivas hos oss under ert arbetspass! Vi bjuder på arbetsplats och en bit mat endast för journalister och fotografer som har ackrediterat sig. Oanmälda journalister och fotografer med presskort har endast fri entré.
Följande är välkomna att ackreditera sig:

Din ansökan om pressackreditering skickar du till Patrik Österberg på Åbytravets sportavdelning: patrik.osterberg@aby.travsport.se
PRESS ACCREDITATION
We welcome media representatives to Åbytravet. We hope that you will enjoy your stay during your work! We offer workplace and a piece of food only for journalists and photographers who have accredited themselves. Unannounced journalists and photographers with press cards only have free admission.
Accrediations: patrik.osterberg@aby.travsport.se

Hotell

Boka ditt hotellrum på nyöppnade Åby Hotel, klicka här

Lunch i Lyon
Julshow
STL-FINALER MED V75® CHAMPIONS
Julbord

© Åbytravet 2019