torsdag 21 mars

Travtävling

Ikväll är det mässan Bygg Göteborgs kväll och då blir det extra festligt i restaurang Pegasus. DJ Micke Samuelsson höjer stämningen mellan travloppen och efter travet blir det skön musik och öppen bar ända fram till midnatt!
Välkommen till en härlig travupplevelse på ÅbyTravet. God mat och dryck i ditt bästa sällskap kombineras med fina travlopp och spännande spel. Idag kan du bla. spela V86.
Köp gärna till en guidning på stallbacken eller en tur i Bravidabussen för en ännu större upplevelse.

Travtips


 

Restaurang och publikplatser

ÅbyTravet är i en spännande utvecklingsfas och i början av april invigs en helt nyrenoverad restaurang(Lyon). Det innebär dock ett något justerat utbud av restauranger och publikplatser inomhus under perioden 17/12-10/4, läs mer här
Vill du veta mer eller boka bord är du alltid välkommen att ringa oss på 031-706 66 00.

MENY PEGASUS

Förrätter

Kallröktlax  115:-
Ruccola – Pocherat ägg – Tryffelhollandaise
Rökt lammstek  125:-
Dukkah rostad palsternacka – Aprikos
Champinjonsoppa  95:-
Sherry – Purjolök – Rotfruktschips – Ädelosttoast
Varmrätter 
Torskrygg  260:-
Gulbetor – Kapris – Brynt smör – Grillad citron – Dillkokt potatis
Gödkalvs Entrecote  280 :-
Rökt sidfläsk – Champinjoner – Silver lök – Rödvinssky – Rostad potatis
Biff Rydberg  200 :-
Oxfilé – Potatis – Lök – Äggula – Senapskräm
Bakad king oyster (svamp) Vegetarisk  175:-
Sotad purjolök – Kimchi – Picklad rödlök – Sojamajonäs 
Dessert 
Äppelpaj  105:-
Calvados – Kolasås – Vaniljglass
Vaniljpannacotta  115:-
Brownie – Äppelkompott – Stjärnanis
Pecannötspaj  115:-
Bourbon – Créme fraiche
Chokladtryffel  35:-
Alltid på Pegasus 
Pegasusburgare  185:-
Cheddar – Bacon – BBQ-sås – Cole slow – Briochebröd – Rostade rotfrukter
Pegasus Lyxiga Röksmörgås  180:-
Handskalade räkor – Ägg – Majonäs – Citron – Grovt bröd
Ceasarsallad  175:-
Kyckling – Bacon – Parmesan – Krutong
Kökets val av varmrätt (husman)  150:-
Fråga din servitör om vad som serveras idag.

Lunch i Lyon
Tjejkväll
Pegasus
Terminskurser

© Åbytravet 2019