Åby informerar:
Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Lunchtrav som förfest!

Åby Stora Pris-festen inleds på fredagen med fina lunchtävlingar.

Föregående

Festen kan börja! 10 augusti

Nästa

10 augusti, 2018 @ 11:00 - 16:00

Festen kan börja!

Välkommen till ÅbyTravets största travhelg – Åby Stora Pris! Helgen inleds redan på fredagen med ett förlängt lunchtrav som försmak inför lördagens stortävlingar. Första start är 12.45 och det är V65.

Restaurang Pegasus
Stekt fläsk med löksås
eller
Kalvfärsbiffar med stekt potatis, gräddsås och lingon

120 kr

Lyon och Lyonterrassen
I Lyon har vi idag en enklare servering med kaffe, smörgåsar och bulle. Fullständiga rättigheter.

Restauranger

Pegasus

Restaurang Pegasus är ÅbyTravets huvudrestaurang. Här är stämningen hög och du har perfekt utsikt över banan samtidigt som du avnjuter en god middag.

Restaurang Pegasus är ÅbyTravets huvudrestaurang. Här är stämningen hög och du har perfekt utsikt över banan samtidigt som du avnjuter…

Restaurang Pegasus är ÅbyTravets huvudrestaurang. Här är stämningen hög och du har perfekt utsikt över banan samtidigt som du avnjuter en god middag.

På restaurangen, som är en etagerestaurang, har du perfekt utsikt över banan oavsett var du sitter.  Här är det alltid hög stämning och du följer loppen samtidigt som du avnjuter en god middag. Du väljer från à la carte menyn som förnyas varje vecka. Restaurangen är perfekt för såväl små som stora sällskap. Längst upp i restaurangen finns en bar- och loungeavdelning, Hästsko-baren, där Ni med fördel kan samlas innan middagen för en drink eller kanske avsluta med kaffet.

För sällskap fler än 6 personer kan ni bli placerade på flera bord i anslutning till varandra.

Meny hittar du på respektive tävlingsdag.

För att boka klicka här!

480x200_pegasus