Åby informerar:

Ridsport på innerplan

På ÅbyTravets innerplan arrangeras hopp- och dressyrtävlingar på en av Sveriges bästa ridbana och med Europas bästa stallfaciliteter.

Åby Ridarena

Sommaren 2012 invigdes Åby Ridarena – satsningen på ridsport på innerplan. ÅbyTravet har investerat ca 2,1 miljoner kronor och bl a köpt in 2000 ton ridsand för att kunna tillhandahålla en bana av högsta klass.

Åby Ridarena är en komplett anläggning med nya fibersandsridbanor, permanenta stallar och bra restauranger. Tävlingarna arrangeras tillsammans med olika ridklubbar i regionen och spänner över såväl ponny som häst, dressyr som hoppning, regional som nationell.

Banor, stallar och hela infrastrukturen håller en standard som är unik för ridsporten. Målsättningen är att under sommarhalvåret löpande arrangera tävlingar i hoppning och dressyr. Vår förhoppning är att vi därigenom kan skapa en mötesplats för ridsporten, både i Västsverige och på riksnivå, som bidrar till att Ridsporten växer och utvecklas.

För info eller frågor maila carina.olofsson@billdalsridklubb.com

Intresserad av exklusiv loge?

Vi tillhandahåller även exklusiva loger med utsikt över tävlingsbanan. Låter detta intressant? Tveka inte att ringa Jon W Pedersen på 031-706 66 03 eller Carina Olofsson 0708-73 63 10 för mer info!