Per Bergh Thomsen presenterade en fin vinnare!

Per Bergh Thomsen tog en härlig seger i lördags då hans B.O. Ris vann ett V4-lopp. Per Bergh körde ett perfekt lopp med sin häst och via en hastig attack under sista svängen tog Torstens Prince ner i absolut sista steget. Detta var B.O Ris sjunde seger i karriären och det är Ola Borgström och AB Kärbo som äger hästen.  Totalt har B.O Ris tjänat 270 900 kronor.
B.O.RIS - Per Berg Thomsen
Karl Stolt satte dit sin egentränade Jerns Vendela som gjorde ett mycket rejält lopp från dödens. Segermarginalen  var mycket knapp men Jerns Vendela insats var femstjärnig. Jerns Vendela vann sitt fjärde lopp i karriären och har nu tjänat 142 100 kronor i karriären. Det är Bo Dockered, Karl Stolt och Madelene Wahlström som äger Jerns Vendela.
JERNS VENDELA - Stolt Karl
Raggamuffin tog i lördags fjärde raka segern.  Det var i Håkan Leanderssons lopp som Johan L Sundgren lotsade runt Varenne-sonen till en mycket enkel seger.  Raggamuffin fick en fin position och när attacken sattes in så avgjorde Raggamuffin på två steg. Nu har Raggamuffin tjänat 331 650 kronor och det är Lars Järpedal som äger och tränar hästen.
RAGGAMUFFIN - Sundgren Johan

© Åbytravet 2024