Fyra segrar under lunchtrav!

Madelene Hebestreit går mot sitt bästa år som tränare och tog i måndags sin sjunde årsseger. Det var med Sno På som för dagens styrdes till seger av Sabina Karlsson.  Sno På öppnade bra och tog hand om ledingen. Väl i spets körde Sabina i ett perfekt tempo och Sno På vann mycket enkelt på 1.16.0. Det är Sabina och Madelene som äger Sno På som tog sin andra seger i karriären.
Olof Thorsons Pappa Ingvar Thorsson fyllde 83 igår och grabben gav Ingvar en fin present, då han vann med familjens Liza With A.Z. Thorson var offensiv och körde till ledningen efter ca 800 meter. Väl där så satt Olof med Par i kungar hela vägen hem och Liza With A.Z. vann överlägset. Det är Norra Näs Stuteri som äger hästen och Olof Thorson som tränar.
Veijo Heiskanen bombade på frisk under lunchtravet. Både Carlos Greenwood och Comeonhill vann på övertugande vis. Carlos Greenwood satt som fjärde häst i andraspår men studsade runt fältet på bortre långsidan och segern blev mycket enkel sedan värsta motbudet Tony Boy galopperat. Segern var värd 25 000 kronor och det är Jennifer Nilsson som sköter.
Comeonhill öppnade mycket bra från sitt sjundespår och satt tidigt i ledningen. Första varvet gick på 1.14,1 och Comeonhill var pigg i täten.  Trots det hårda tempot höll Comeonhill de övriga stången och vann loppet med en halv längd. Segertiden blev 1.14,2. Det är Denco HB och Leif Loket Olsson AB som äger. Katarina Landell är hästens skötare.

© Åbytravet 2024