Trippel på Årjäng!

Det var en strålande fin dag på Årjängstravet sett med Åbyögon och tre segrar noterades till Mölndal. Först ut var Agneta Håkanssons Tony Boy som Bo Falsig körde med den äran. Falsig hittade en fin position från sitt krångliga åttonde spår och hittade tredje utvändigt. Sista 300 meterna sattes attacken in och Tony Boy tog sig enkelt förbi. Segern var värd 20 000 kronor och det är Agneta Håkansson och Tony Frost som har gjort jobben bakom Tony Boy.
Dernier Viking var helt enorm i sitt V75-lopp. Veijo körde galopp kort efter start men fick ställt sin häst. Kort därefter började vandringen mot dödens och väl i dödens höll Heiskanen tempot upp. Dernier Viking var sedan grym då han vann enkelt. Segern var värd 100 000 kronor och det är Stall Denco HB som äger. Amanda Ramsbo är hästens skötare
Falsig visade senare att han är stekhet för dagen när han vann med sin egentränade Return Ticket. Falsig valde att köra fram i dödens och därifrån krossade Return Ticket motståndet. Falsig gjorde segergest upploppet ner och Return Ticket tog sin fjärde seger i den nionde starten. Det är Bo Falsig med flera som äger hästen och Petra Bengtsson som sköter.

Smash Into Pieces till Åbytravet 10 augusti

© Åbytravet 2024